- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
A bal venti felül tudja "kifújni" a levegőt a proci hűtőn keresztül, valamint ezen keresztül dolgozik a táp venti is.
Amit mondasz, hogy a második venti torlódásba fulladna, az félig igaz félig nem, mert ha megnézed ezt a képet: [link], akkor láthatod, hogy a VGA hátulja mögött levő lemez nem ér el a gépház elejéig, hanem nyitott és engedi a levegő áramlását az SSD/HDD kontra ODD irányába és amit nem szemléltettem, az az a tény, hogy az ODD mellett a levegő a tápot megkerülve előre tud kitörni. A lyukak, amiket látsz azok a kábel menedzsment számára lettek létrehozva.De még gondolkodok kicsit ezen a formán, hátha ettől jobbat is ki tudok majd hozni belőle
-
creation
senior tag
A hűtő egy Scythe Ninja 3 rev. B A CPU és a többi cókmókot az aláírásomban találod. A VGA-n egy AC S1 rev2 van (amihez nem találtam modellt). A két venti a ház oldalára lenne csavarozva, hogy mentesítse a VGA-t a tömegtől.
Nézd meg itt élőben a jelenlegi helyzetet: [link]
Akkor érteni fogod a hűtés elgondolást. A jelenlegi felállásban a CPU még soha nem lépte át a 60°C-ot és a vga se nagyon megy e fölé 1db 14cm-es ventivel. Szóval eddig jónak tűnik a helyzet, de lesz még pár robbantott ábra, a jobb átláthatóság kedvéért, nameg még át kell kicsit szerkesszem, mert ez így ebben a formában nem igazán szerelhető
-
creation
senior tag
Világos, én is AutoCAD-et használok a cégnél, de most hogy ráleltem a sketchup-ra, skicceléshez milliószor gyorsabb.
Már alakul az előlapja is a háznak, most gombokat meg USB3.0-át kell még oda vadásszak és az ODD-t kell kitoljam és jó lesz
Amúgy vélemény is van az alkotásról, vagy a program az érdekesebb?
-
creation
senior tag
Ha nem idegesíted fel magad túl korán, akkor az alap mozdulatok kb 2-3 óra gyakorlás után berögződnek. Nem kell neked megcsinálni mindent (ezzel kb két alap kérdésedre választ is adtam).
Ahogy az előttem szóló is mondotta (azaz írta), rengeteg template van amit mások csináltak és szabadon felhasználhatod a saját céljaidra. És ahogy nézem egyre bővül.
Szóval nagyon nagy szabadság van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged