- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alfaromeo33 #4 üzenetére
ehhez képest az Optimus 7-emet kényelmesen tudom használni, pedig az "csak" 3,8"
-
madgie
titán
válasz
alfaromeo33 #25 üzenetére
Jani vagyok, almával, lassan 33, beszótá'?
-
cairojack
aktív tag
válasz
alfaromeo33 #25 üzenetére
Miért haragudnánk. Soha nem az a baj, ha valaki a nagy telókat szereti, csak legyen benne némi empátia. Sokan bele se gondolnak, hogy ami az ő kezükben kényelmes, egy kis kézben brutál kényelmetlen lehet. Kb. ezt mi, kis kezű emberek, pont úgy éljük meg, mintha neked kéne 3 colos telót használni, mert nem lenne nagyobb. Pont ugyan olyan rossz érzés.
-
siti
őstag
válasz
alfaromeo33 #4 üzenetére
Szia!
Nekem csak 3" a kijelző. meg tetszik engedni, hogy telefonáljak és cseteljek rajta? köszönöm!amúgy jó dolog hogy mekkora a kijelző, de nem mindegy hogy a telefon mekkora körülötte.
-
cairojack
aktív tag
válasz
alfaromeo33 #18 üzenetére
Igen. Mi ezt megértjük. Csak te nem érted a problémát. 4,5 col fölött van választék, alatta meg nincs. Tehát akinek az a kényelmes, az boldogan élhet bele a világba, akinek meg az nagy, az meg rohadjon meg! Na ez a baj. Ez pont olyan, mintha hirtrelen nem lehetne 45-ös cipőnél kisebbet kapni. Vagy max csak kínai hamisítványt. Akinek 45+-os lába van, az boldog, a többiek meg járjanak mezítláb, le vannak ejtve...
-
zsírsámán
senior tag
válasz
alfaromeo33 #18 üzenetére
Ha abból indulsz ki, hogy nincs számítógéped, akkor érthető amit írsz, de csak is akkor. Ellenkező esetben miért szivatná magát valaki filmekkel és netezéssel egy kis tenyérnyi kijelzőn, amikor van rá rendes alternatívája is?
-
kbyte1024
veterán
válasz
alfaromeo33 #11 üzenetére
Akkor bocsi
mert én 4.3-on simán és élvezhetően netek
amúgy meg akik höbörögnek hogy a 4.7 mini,azoknak igazuk van mert azért ez már durva,hogy a 4.7-et mininek titulálják
-
youngboy
senior tag
válasz
alfaromeo33 #4 üzenetére
"Én a 4" alatti kijelzőket szüntetném be, mert teljesen tönkrevágja a felhasználói élményt. Akkora mérten se netezni, se filmezni, se játszani, se navigálni nem lehet, illetve lehet, csak inkább kín mint öröm."
Én évek óta egész jól elvagyok 3,7-n.
Beruháznék egy jó 4-4,3-ra keskeny kávával, ami minden más szempontból is megfelel nekem, de több, mint egy éve nem találok ilyet.
Elnézést, de kicsi a kezem és első zsebben hordom a telefonom és még le is szeretnék úgy ülni, hogy ott is marad. -
HaZse
őstag
válasz
alfaromeo33 #4 üzenetére
Szerintem ez a Te véleményed. Netezni, filmet nézni, játszani normális méretben kell. A 4.3 még elmegy, e az afölötti méretek csak a vérpistikéknek a lényeg. No meg a fiataloknak, akok ere ferjednek.
Maradjunk abban, hogy a gyártók erőltetik a felhasználókba ezeket a méreteket. És sokan azért nem vesznek másik telefont, mert NINCS 4" körüli normális választék.
-
kbyte1024
veterán
válasz
alfaromeo33 #4 üzenetére
Hát ha te a 4.7-et mininek nevezed akkor gratulálok
-
kolosanyi
veterán
válasz
alfaromeo33 #4 üzenetére
Nem lehet 4"-en netezni? Hát akkor én nagyon tehetséges vagyok, mert 3,7"-en is megy...
-
Wajk
addikt
válasz
alfaromeo33 #4 üzenetére
"a régiség kedvelők és itt háborognak, hogy 4.7" az nem mini"
vs.
"Én a 4" alatti kijelzőket szüntetném be"maradjunk annyiban, hogy egyikőtök sem jobb a másiknál.
Miért nem lehet elfogadni, hogy más ízlés/elvárás is létezik?na mind1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest