Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Én azt egész biztosan tudom, hogy soha többet nem veszek az I9000-esel azonos, vagy annál nagyobb méretű telefont. (Jah és ez ma már lazán "mini"nek számít) Egyszer már beszívtam vele, soha többet nem akarom. Akkor inkább nem veszek semmit. Veszek egy butateltfont, azt csók. Telefonálni az is jó, minden másra ott a Nexus 7.
Szerk: én most kb 20 rugóért hozzá tudnék jutni egy Z10-hez, és nagyon tetszik a rendszer, de egyszerűen nem kell. Úgy is csak táskában hordanám, annak meg mi értelme?
Pedig nagyon bejön a BB, de ekkora tégla nem kell, még 20k-ért sem. (Pedig annyiért nagyon jó vétel ám).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest