- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gl4diator #38 üzenetére
ssd mellett én nem éreztem hogy gyorsabb lenne, vagy jobban pattogna, memóriából van 4 giga ami azért nem a luxus és ha 10-20%-al többet eszik a w7 hát így járt, azért vettem hogy használja. a kevesebb hely meg szintén nem hat meg, mennyivel kevesebb? 5 giga?
cserébe külső programokkal kell mókolni hogy kikerüljem a rámerőltetett felületet ami kirlóméterekről virít hogy tabletekre készült és köze nincs a desktop vonalhoz? részemről ha w7 kinézetet áttúrták volna, az új mag köré, az már elég lett volna, ha meg végre megoldanák hogy több asztalt lehessen kezelni natív programmal (tudom hogy van külső megoldás rá, de vagy instabil, vagy széthullik, vagy lassú, vagy szemét amit eddig találtam) akkor akár sorba is álltam volna.
ez pedig szintén kimarad majd. remélem rájön az ms is hogy ez nem az amit várunk
félek hogy ez nem fog eljönni
-
vicze
félisten
válasz
Gl4diator #16 üzenetére
Ja csak "ha" egy ""régi"" (1éves) HW-n a támogatás hiány miatt (HP) naponta szétfagy munka közben, addig neked se lenne túl jó véleményed róla.
Ha meg nem látod, hogy az irány a full "Metro", és idővel már a metroban lesznek olyan beállítások, amik a régi GUI-n nem akkor majd te fogsz sírni...
Mi a francnak kell külső program egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest