- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Clip – cimpazaj
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gl4diator #38 üzenetére
ssd mellett én nem éreztem hogy gyorsabb lenne, vagy jobban pattogna, memóriából van 4 giga ami azért nem a luxus és ha 10-20%-al többet eszik a w7 hát így járt, azért vettem hogy használja. a kevesebb hely meg szintén nem hat meg, mennyivel kevesebb? 5 giga?
cserébe külső programokkal kell mókolni hogy kikerüljem a rámerőltetett felületet ami kirlóméterekről virít hogy tabletekre készült és köze nincs a desktop vonalhoz? részemről ha w7 kinézetet áttúrták volna, az új mag köré, az már elég lett volna, ha meg végre megoldanák hogy több asztalt lehessen kezelni natív programmal (tudom hogy van külső megoldás rá, de vagy instabil, vagy széthullik, vagy lassú, vagy szemét amit eddig találtam) akkor akár sorba is álltam volna.
ez pedig szintén kimarad majd. remélem rájön az ms is hogy ez nem az amit várunk
félek hogy ez nem fog eljönni
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jófogás tapasztalatok
- GTA V
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest