- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
1697
tag
válasz
Hadeska22 #24 üzenetére
Nem a farmeros előadással van problémám hanem a seggeden lógó agyon használt farmertól egy szar kinyult poloval.Ha valoban előadásokat tartasz akkor nem hiszem,hogy így jelennél meg!? Mondjuk amerikaiaknak az is mindegy mert annál igénytelenebb nép az öltözködésben ritkának számít,de gondolom ezt sem látod! Sajnálom,szép napot.
-
1697
tag
válasz
Hadeska22 #24 üzenetére
Ez is az egyik problémám mert szemet szúrt elsőre!Ugy nézett ki a tag mintha a kutya szàjából tépték volna ki!Tudod nem vagyok ehhez hozzászokva külföldön élek!Nem öltönyt akartam volna ráadni arra a szerencsétlenre csupán 2 odaillő europai ruhadarabot!De mivel neked habzik a szád ettől gondolom fel sem tűnik ha valaki nem a megfelelő ruhàt hordja egy adott alkalomra! Vitànak nincs helye mert ez TÉNY nyugatra mindenhol! De szerintem már nálunk is otthon....Ha ez trollság akkor elnézést de az a minimum hogy ne az érettségi zakomban menjek kilógó hassal szinte az MWC -re barcelonaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest