Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Járj utána a dolgoknak mielőtt valamit állítasz.
Tessék a youtube kliens:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/youtube-hd/0dcbf01a-e366-4af2-aba0-909f7d4e0a65Más:
Az előbb nyitottam meg a telefonomon a gyári böngészővel (internet explorer) a tmobile.hu weboldalt.
Tele van flash-el, mégis mindent látok. Hogy lehet ez akkor? -
BOBAKILL
őstag
válasz
Cyberpunk #72 üzenetére
jah, igaz.
Egyre jobban úgy gondolom hogy a Mátrix c. filmnek a lényegi mondanivalója (nem a története) még inkább aktuálissá kezd válni. A saját magunk hülyeségének rabszolgáivá válunk. De ne legyen így!A témához visszatérve egy minőségi kétmagos proci és HD kijelző bőven elegendő mindarra amire bárki használja a mobilját manapság. Szerintem.
-
BOBAKILL
őstag
-
BOBAKILL
őstag
Igen, erre céloztam én is.
Teljesen igazad van.
Bár ugye a 8magból indultunk ki, aminek szükségességét sokan a hatalmas felbontású kijelzőkhöz kötik. Mert mi másért kellene akkor? Aminek miért is lenne értelme?
Nem vagyok ellene semmi fejlesztésnek, fejlődésnek. De minden téren (nem csak mobil) túlléptük a hülyeség határát már. A lényeg hogy vedd meg, kell neked...(behülyített fogyasztói társadalom) -
BOBAKILL
őstag
Biztos a legjobb dolog játékokkal példálózni egy telefonon. (?)
De te tudod.
Van némi fogalmam android és WP közti különbségről.
Én elhiszem hogy egy 4magos csúcs androidon nem akad szinte semmi, de egy 40ezres Lumia-n sem.
Kár erről vitázni és nem is ez volt a téma. Az androidot is szerettem, de a WP-t még jobban. Az SP is fasza telefon, nem leszólni akarom. Nekem P-m volt előtte.MUKI94:
Persze sok minden megoldás lehetséges, ahogy az OTG is, de minek? Hány ember néz úgy filmet hogy a telefonját dugja a tv-re?
Így tudom elképzelni: Veszel egy bazi pendrive-ot, (1 TB?) arra mondjuk letöltesz pár FHD filmet. Utána rámásolod, majd rádugod a telóra, azt a TV-re és úgy nézed. Ezt hány ember csinálja így? Vajon kompatibilis-e a teló a TV-vel stb... ? Szóval érted a lényeget.
Ha meg nem tudod lejátszani a FHD (majd valamikor 4K) filmet csak telón akkor mi értelme a batár felbontásnak, nem?
Vagy maradi lennék? -
BOBAKILL
őstag
válasz
jozso1989 #53 üzenetére
Atyaég! Minek egy telefonra 4K-s felbontás? Már a fullhd is bőven a szemmel érzékelhető felbontás felett van.
Maximum TV-re kötve van értelme, de akkor meg a tárhely kevés egy telefonban a FullHD-s filmekhez....
Szóval biztos van értelme 8 magnak, de hol? Milyen szoftvernek/hardvernek? (sztem maximum PC-n van értelme) A többi csak belemagyarázás.
A WP-nek elég egy "gyenge" hardver is hogy röccenés, akadás nélkül fusson. Ez tény, kár kikezdeni ezt a magyarázatot. (Sokáig volt androidos telóm, múlt héten váltottam úgy hogy tapasztaltam)
Az SP-t meg ne erőltesd, mert abszolút nincs igazad hogy minden Lumia-t ver. Nem tudom ezt honnan vetted...
Görgess végig egy névjegyzéket a telefonodon, majd egy Lumia-n. Majd megláto a különbséget.Mondjuk el tudnék képzelni egy 20" feletti érintőkijelzős cuccot majd a jövőben amin lehet szépen ujjal tervezni, mondjuk CAD-ben.
Ahhoz már lenne értelme a 8 magnak stb... De egy relatíve kis kijelzős telefonon...
Ez magánvélemény, de meg lehet győzni (ha sikerül) hogy nincs igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest