- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem elég élenjáró volt az adakozásban... van több tucat hasonlóan gazdag vagy még gazdagabb ember, aki nagy ívben sz@rik mindenre, csak saját maga érdekli... fene tudja, hogy melyikünk mit tenne/tett volna az ő helyében... szerintem 1/10000-ed annyira sem leszek annyira gazdag, mint ő volt... tényleg lehet mondani, hogy őérte miért van ekkora gyász, a mucsajröcsögei "szabó istván" temetésére meg miért csak a szűk család megy? hát azért, mert hiába lehetett "szabó istván" az életében becsületes, dolgos ember, ha csak kevesen ismerték... aki ismerte/kedvelte, valószínű, hogy elmegy a temetésére... Jacko-t ismerte majdnem az egész világ és tényleg tehetséges volt... táncban és énekben is... ezért van ez a világméretű gyász... érthető is szerintem...
-
TazLeacher
nagyúr
Te most direkt kötekedsz velem?
Ismerted mindegyiküket személyesen és tudod róluk hogy világéletükben léhűtő senkik voltak?
Miért kell kiforgatni a szavaimat? Hol írtam olyat, hogy léhűtő senki? Én pl. úgy gondolom lényeigien nem járultam hozzá a világ bárminemű fejlődéséhez, vagy kultúrájához, de nem tartom magam léhűtő senkinek.
Akkor Te most miért nem gyászolsz? Ma biztos meghalt valaki, aki remek apa, mesterember, mentős, vagy épp csak simán őszinte ember volt. Ismered őket személyesen, vagy bárhogy? Nem. Akkor miért kellene gyászolni? Úgy gondolom MJ hozzátett valamit a világhoz, és lehet (nem biztos, javíts ki ha tévedek!)) hogy kicsi többen ismerték, mint a szökőárban elhunyt bármelyik kisgyereket. Miért várod el, hogy az emberek vadidegeneket gyászoljanak? Mindennap meghal valaki (nem is kevesen), így gondolom, Te mindennap gyászolsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest