- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
morzsa
aktív tag
A helyi support egy híg f*s szintjét sem éri el. ...és itt most nem az mtk-s csodákról beszélek, hanem a samuról és hasonlókról. Tavaly februárban a - máig szolgáló - wave-em ismételten összetalálkozott a padlóval. Nem először, nem utoljára. Az újdonságként ható "gyönyörű" pókháló-minta rendesen megijesztett, rohantam is az első márkaszervízbe. Ott foghegyről odavetették a szakik, hogy 40e jó magyar forintért kaphatok új kijelzőt. Nem kérdeztek garit, vagy egyáltalán bármit is. Mondom neki, ennyiért kaphatok újat is, biztosan nem jön ki olcsóbban? Az ebayen komplett kijelzőt kapni (szerszámmal) 100 dodóért! Némi vállvonogatás után közölték, hogy az nem számít, és úgyis tönkremegy heteken belül. Tudjátok mit? _Ez nem support!_ ezért nem éri meg a dupla-tripla ár/teljesítmény. Azt, hogy ők is rendelték volna az alkatrészt, szinte félek megemlíteni
A kies nem frissített egyszer sem, amióta meg van, mert angliában adták el először a készüléket. Ez nem support! Az utód kínából jön, mert így legalább tudom, hogy mire (ne) számítsak.A notimat nem szeretné még egyszer látni a Dell szervíz, mert kapott pár fejlesztést és emiatt "túlságosan eltér a service tag-hez tartozó konfigurációtól. Fejlesztés és eltérés: memória hdd és n-wifi. Mindezt azután, hogy otthagytam egy huszast a magyar világítós billentyűzetért. Ez support? world wide warranty? Ha azt mondják, hogy miért nem velük tetettem be az új alkatrészeket, akkor meghajtom a fejem. De őket csak az eltérés zavarja!!!
Srry. Ez tényleg off topic sirám lett. Másoknak biztos több szerencséje volt
-
morzsa
aktív tag
Mintha inkább július végét emlegették volna a megjelenést illetően, hmm?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest