- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
batkagt540 #13979 üzenetére
Muszáj kicsit esztétikailag rendbe tenni, mert így nem veszi meg senki. A polírozás csak még jobban kihozta a karcokat, meg levitte a fekete festéket. Nem bírom olyan mélyen csiszolni, hogy ne látszódjon. Na mind1, kap únat. A kijelzője ellenben 3 év után is karcmentes.
-
batkagt540
csendes tag
válasz
batkagt540 #13978 üzenetére
Én sem láttam olcsóbbat...esetleg itthon használtat nézni....persze nem tudni azt mennyire nyúzták...sztem jó ár érte annyi...s ennyi várakozás belefér....vannak szettek is (ház+hát) ..lehet azt érdemesebb, ha már rendelsz...
-
ath
senior tag
válasz
batkagt540 #13974 üzenetére
én ezt használom, szeretem: camera version 5.8.53.151209 [link]
-
válasz
batkagt540 #13972 üzenetére
Jó kérdés ez is.
Ennyire nem vagyok most benne, régen romoltam már. Esetleg másik verzióval próbáld ki. Néha a flashtoolnál se mindegy melyikkel próbálkozik az ember. Tabletnél még az se volt mindegy hogy melyik windows, 64bites kellett neki. Az más, mert ha nem menne akkor a hibaüzenetig se jutna szerintem.
Aosp alatt másik kamera alkalmazással se ment? Elülső kamera se? Volt valakinek hasonló problémája, de nem tudom mi lett vele.
-
válasz
batkagt540 #13970 üzenetére
Kamera ügyben volt valami régebben. Több változata van a telefonnak, gondolom eltérő lehet a kamera ezért nem megy minden rommal. Itt a fórumon keress rá, vagy BlueEagle -t kérdezd meg.
-
válasz
batkagt540 #13966 üzenetére
Próbáld meg formázni az sd kártyát, hátha menthető. A rom csere nem szokta tönkretenni. Azt nem tudom, nálad miért nem megy a kamera. Végül is egy próbát megér az a javító csomag amit találtál, legrosszabb esetben újra fel kell tenni a romot.
Térerőt kicsit gyengébbnek mutatja nálam is, mint például az slx rom, de eddig mindenhol volt. Én feltettem a 101-es modemet utólag. (Blue mobile) -
válasz
batkagt540 #13959 üzenetére
Az row. Akkor előtte fel kéne tenni amit az összefoglalóba írtunk:life romot, utána a 4.4et amit linkeltem
Szerk: van mindkettőre! Akkor egyszerű rátenni. -
ddsteel
aktív tag
válasz
batkagt540 #13954 üzenetére
Na nekem minden szám, adat, pontosan megegyezik a tiedével. Szépen ír és olvas kártyáról, de sajna már kirta, hogy betelt a memória, hiába állítottam be, hogy a 32GB-s karira írjon mindent. Szerencsére már oda fotóz, mert azt képes oda írni, úgy tűnik, az appokat nem. Ezt a partícionálást is megcsináltam már, többféle változatban is: [link] . Semmi változás, a mérete ugyanolyan mint a tiédnek, asszem írták is valahol, hogy mindegyiknél más lesz a partícionálás eredménye. Hát nálam maradt így. Nem sok appom van (talán 9-10 a gyárin kívül) és még arra is azt írja ki, nincs elég hely.
Valamit nem értek:
3 tárolóhely van: Buil-in, external és device memory. Választani lehet ugye hogy a built-inbe, vagy a külsőre 0rjon. Nekem a külső van kiválasztva, gondolom, arra ír, mert a belsőn 1 GB szabad helyem van és a sávot nézve minimális adat van rajta. Akkor a device memory az micsoda? Nekem az a logikus, hogy az a memória, ami nem tárolóhely, csak mondjuk a futó programok vannak benne. Ehhez képest úgy, hogy nincs nyitva egy program se, az appra ott 1.22 GB foglalást mutat. Nem értem ezt a részét. Ez a device memory szokott nekem megtelni, ha kinyírom a futó appokat, akkor néha felszabadul annyi hely, hogy feltelepítsek kis progikat.
Ez tehát olyan, mint ha nem a tárolóhely fogyna el, hanem a memória. -
válasz
batkagt540 #13951 üzenetére
Tegyél rá másik fényképező appot. pl: CameraFx, abban be lehet állítani hova mentsen. Most milyen rom van rajta? Mennyi a belső sd mérete? Nekem is volt ilyen gondom az Slx rommal, mikor az 5mb-os belső tárhelyet látta sd kártyának. Át kellett állítani a rendszer beállításokban, hogy a normál sd kártya az elsődleges.
-
válasz
batkagt540 #13936 üzenetére
Valamit nagyon benéztetek, az aksi feszültségnek semmi köze a kapacitáshoz. Ez az érték folyamatosan csökken, ahogy merül az aksi.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
batkagt540 #13935 üzenetére
Ugyanez a ROM van nekem is rajta. Eszméletlenül tetszik, sokkal jobb, mint a BB Z10-em, pedig azt is imádtam. Nekem pozití tapasztalatom van a ROMmal, igaz, én éjszakára repülőre rakom, de kb 2%-ot merül csak így. Vasárnap reggel töltöttem, de még 41%-on áll, pedig sokszor vagyok wifin, gazdagon gps-eztem is és ma beszéltem is vagy fél órát (pedig utálok telefonálni). Én egyelőre hagyom a gyári ROMot, eddig elégedett vagyok vele. A GPS volt gyenge, de azt feljavítottam az MTK engineerrel, és írták is, hogy főleg lenovóhoz ajánlják. A régi kínais droidjaimnál is mindig megcsináltam ezt és mindig jobb lett a GPS vétele. Ha ugyanott rendelted, mint én, akkor az eleve rootolva jön, nem kellett rootolnom, bár igaz, hogy én direkt írtam nekik, hogy úgy küldjék. Egy tapasztalat annak, aki olyan kezdő, mint én: Nehogy kitöröljétek a rohadt idegesítő gyári secureIT programot, ami mindig fut a háttérben. Legalábbis ennél a romnál. Én töröltem és megjelent egy security problem felirat alul, amit nem lehetett kitörölni, még gyári beállítás visszaállítással sem. Na, mire rájöttem, hogy ez mitőkl van... Újra visszaraktam a progit, azóta megy. Kicsit zavar, hogy mindig fut, de az akkuidő jó, szóval letojom.
Szóval egyelőre nagyon tetszik.
2 "hibája" van - egyik sem életbevágó: nem tudok rá olyan appot rakni, ami normálisan,mutatja az akkuidőt %-ban (tudom, hogy a ROM is tudja, de nekem olyan kéne, ami grafikus is és %-ot is mutat). Feltelepítem és sokszor újra el kell indítani a progit.
A másik: az értesítési LED gyárilag csak nemfogadott hívást, üzit tud jelezni, pedig jó lenne, ha emailt stb.. tudna. Ez a ROM tuti nem tudja, utánanéztem, de csak ezért nem cserélek ROMot. Szóval eddig nagyon jó az összkép.
Szerk: az egyik battery app nekem is csak 3870 mAh-t mutat, jobban örültem volna egy kicsit többnek, ha már össze-vissza vannak a milliamperek
-
válasz
batkagt540 #13936 üzenetére
Nekem 4080-at ír a enginer mode/battery log-ban. Gondolom van egy kis szórás az aksik között is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest