-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace
tag
Nos, SLX 23a+v15-ös modem végre elhozta nekem a megváltást és úgy tűnik nincs hardware-es gond a telóval, pedig a hétvégén, volt párszor mélypontom, amikor elkönyveltem, hogy kidobtam az ablakon 40 rongyot...
Más: Ma egész nap "GSM signal monitoring" app-al figyeltem a jelerősséget, egy Sony Xperia P-vel párhuzamosan, mindkettő telóban Vodafone-os kártyával és az a meglátásom, mintha a lenovo érzéketlenebb lenne, ugyanaz a tendencia a jelerősség grafikonon mindkét telefonon, csak az xperia P-n tüskésebb, mintha szebben tudná követni a változásokat a jelerősségben, a lenovo szögletesebben rajzolja a jelerősségváltozásokat... Ez a SOC-ok különbségéből fakadhat, vagy csak a különböző gsm modemek különböző érzékenysége a magyarázat rá?
Illetve pl most ugyanazon a tornyon vannak egymás mellett az asztalon és a lenovo -85 dBM-et mutat, a sony pedig -69 dBM-et, tehát erősebb jelet fog, ez normális, más is észrevette, hogy picit gyengébb a vétel a p780-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest