- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
blex
senior tag
válasz
domerator #48 üzenetére
azért vannak, akik tudnak tényleg fehér telefont csinálni.
vagyishát ennek meg a hátuljában van szürke.. -
domerator
veterán
válasz
(V) ó k u s #52 üzenetére
Nem kárpótol...
Ha fehéret akarok, akkor az legyen fehér!
(kinek sikerült eddig bemagyarázni pl. a barátnőjének, hogy ha fehér ruhát akart magának, akkor jó egy olyan is, ami elöl fekete, de körben azért látszik egy kis fehér, meg a többi része is az hátul...)
-
domerator
veterán
-
B1T3
addikt
válasz
(V) ó k u s #49 üzenetére
Szerintem pont így néz ki jól.
-
domerator
veterán
... egyszer tényleg kíváncsi lennék valami hozzáértő magyarázatára azt illetően, hogy a kijelző körüli keretet valóban nehéz technológiailag legyártani, vagy egyszerűen a vaksi telefongyártóknak azzal már fehér a telefon, ha a hátulja az...
-
BoC1ka
senior tag
válasz
(V) ó k u s #45 üzenetére
Persze érthető, én csak egyetlen szavadba nem találtam rációt, az pedig a SEMMI
-
joey04
titán
Hát ez szép. Bővebben: K*rva szép.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
(V) ó k u s #39 üzenetére
Latom te se vagy sem marketinges sem kozgazdasz...ember nagyobb valasztek, ergo bovul a piaci szegmens...ennyi az ertemle CSAK...aztan nagyon sok penzbe faj ez a gyartoknak hogy kiadjak ugyanazt 8 szinben...ott a rozsaszin, egybol bovult a piaca a nok meg a homik fele...nem mindenki fekete telefont akar venni...
-
nicu71
addikt
hát pont ez az.A Samu telefonok baromi unalmasak ami a külsőt illeti,nem eleég hogy nem szépek,hanem szó szerint ugyanaz a lekerekitett tepsi.Kivéve a wp7 meg a bada vonal,na azok egyedibbek.
A szifon is megél ugyanabból a formából,nem értem hogy a mindgyiknél szebb Nokia-polikarbonát sorozat miért szúr szemet ennyire... -
(V) ó k u s
tag
Kaphat! Egy szóval nem mondtam, hogy ne!
Viszont mi értelme van a nagy színességnek? Semmi!
Ettől mag a készülék nem lesz gyorsabb, okosabb, stb.!Anno, amikor a szürke és/vagy fekete Nokia valamint Ericsson, vagy épp Samsung telefonok voltak a piacon, nem igazán volt ez akkora téma.
Idővel jöttek a cserélhető elő- és hátlapok azoknak, akik a körmüket rágták, mert épp nem színes a telefonjuk külseje.De ugye anno két pattintással cserélte az ember a házat. Most ez nem így megy!
Látok jó pár embert, aki megvette a fehér telefonját, és most kitalálja, hogy neki mégis fekete kellene...
Totál felesleges csicsa a népnek!
-
blex
senior tag
engem nem zavar. nem mintha telefonvásárlási helyzetben lennék, de amikor megjelent a 800, zavart, hogy milyen pici szegény. itt az orvosság
(V) ó k u s (#15): mi az, hogy mi értelme? ha valaki nem fekete egyentelefont szeretne, akkor mi a tökért ne kaphatna másmilyen színűt?
(az már egy másik kérdés, hogy általában egyszerre csak egy színben árusítják őket..) -
=Mentor=
őstag
Szépnek szép, de egy férfi ne vegyen fehér telefont...
-
biczotibi
csendes tag
Nyilván "teljesen véletlen" volt a képcsere
bár így a 900as reklámkampánypénze kicsit kevesebb lesz.
-
(V) ó k u s
tag
Azok voltak a szép és jó idők, mikor a D500-as még menő telefonnak számított!
Szerény véleményem szerint sokkal színesebb volt az akkori kínálata a piacnak a szürke és fekete színű mobilokkal, mint most ezzel a relatíve széles palettával!
Akkoriban a processzormagok száma, stb. sem volt téma, és nem az volt a vevő(nek látszó lénye)k legnagyobb problémája, hogy a cukkancs mobcsitelcsi trendi legyen. -
Ricardo
titán
Elkísértem az egyik ismerős hölgyet (még régen amikor a hagyományos telefonoké volt a főszerep, nem a tepsiké), mert megkért hogy segítsek mobilt választani. Ott állunk a mobil bolt közepén. amikor a következő párbeszéd zajlott le közöttünk.
Én: Mik a fő szempontok?
Ő : Mindegy, az a fontos hogy csússzon fel és rezegjen.
Én: Talán akkor fáradjunk át az Intim Shopba
Körülöttünk halk kuncogás. Próbáltak az amberek nem felröhögni.
Tisztáztunk pár dolgot, hogy mit is akar lényegében,és végül vett egy
D500-t, amit nagyon szeretett. -
m@xsys
senior tag
válasz
(V) ó k u s #30 üzenetére
Aki ügyfelezett valaha is, az napokig tud mesélni hasonlókat. A kedvencem a "cunci" szó, amit telefonra mondtak, meg tudna adni a telefonra egy "kabátkát"
-
(V) ó k u s
tag
Szerencsére csak a Pannon bemutatótermébe dolgoztam, de ott mindig "élveztem" amikor azzal találtak be, hogy adjak egyéni igénylőlapot amibe a vevő leírhatja, hogy milyen színű mobilt szeretne!
Na, most, mivel ilyen nincs így természetesen nem tudtam adni. Erre kérték panaszkönyvet!
Szóval vannak furcsa emberek, akik azt hiszik, hogy attól, mert egy mobil kasznija színes, akkor az már attól több, jobb, stb. lesz. Pedig nem! -
m@xsys
senior tag
válasz
(V) ó k u s #27 üzenetére
Anno amikor a T-mobil átvedlett Magenta színűre a Mamutba, éppen elöttem várakozott 2 ladyboy és hiányolták, h miért nincs minden telefon rózsaszínbe is, mert könnyebb lenne vállasztani?
De rühellem mikor rájátszanak még a másságukra és szinte még dicsekednek.
-
nicu71
addikt
nemigen szoktak tetszeni a fehér kütyük,de ez nagyon ott van!Kívánós!
sokkal szebb mint a tegnap mutogatott Nexus fehér változata,na az tényleg randa. -
m@xsys
senior tag
válasz
(V) ó k u s #22 üzenetére
Nem rossz
de a legszebb amit láttam, az a fehér alma pink tokba szedett szemöldökű "fiúnál" WTF
-
opeter87
senior tag
A Lumia 800 is nagyon szépre sikerült fehérbe (is) és ez is nagyon szép
-
m@xsys
senior tag
Ne add fel Nokia, van még pár szín
Benetton feeling -
SentryGun
aktív tag
-
(V) ó k u s
tag
iPhone kezdte a fehéredést, majd jött a Samsungnál, meg még lehetne sorolni...
Mi értelme van ennek úgy mégis?
Azon kívül persze, hogy újabb bőrt húznak le a telefonról és egy kis lóvét a vevőtől! -
Sonja
nagyúr
Hófehér?
Ez még mindig fekete és fehér, nem pedig hófehér szvsz.
-
B1T3
addikt
Mondjuk képen tényleg viszonylag nehéz megkülönböztetni őket első blikkre, de élőben azért a méretek miatt más lenne a helyzet.
-
kolosanyi
veterán
Ez mekkora fail...
Ezek után mondja valaki, hogy nem gáz ez a klón effektus.
-
zool1
őstag
Lehet hogy az Evo 3d után, benevezek egy ilyen fehér Lumia 900-re!
-
Hennet
aktív tag
Szépek ezek az "N9 klónok", fehérben pláne, de most már elég unalmas a harmadik(?) ugyanolyan kinézetű készülék...
-
saiyajin
senior tag
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
Sorry dupla...
-
saiyajin
senior tag
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
+1
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
szvsz az mwc-n ki fog derulni.
-
Apika
addikt
Jól mutat ez a készülék fehér színben...
-
Quasi_modo
nagyúr
Én inkább arra lennék kíváncsi, jön e hozzánk valamilyen változatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest