- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Lehet telefonálni velük, de az ergonómiából fel kell persze áldozni valamennyit az egyéb, méretes kijelzőt igénylő funkciók oltárán. Ezért azt nem lehet elvárni, hogy olyan ergonomikusan lehet velük telefonálni, mint egy 3-3,5 inches maroktelefonnal, ami az optimális méret erre a célra. Majd ha esetleg össze lehet hajtogatni kompromisszum mentesen ezeket a phabletet /tableteket telefon méretre, az lehet a következő áttörés...
-
azopi74
addikt
Szerintem teljesen rendben van.
Ezek a cuccok kiváltanak egy mini (7-8 incher) tabletet is (sőt, sokkal jobbak azoknál, mind mobilitás, mind minőség szempontjából), és egy csúcskategóriás okostelefont is egyben. Én kifejezetten valami ilyenben gondolkodok egy ideje, nem akarok két cuccot cipelni/töltögetni, csak még várom a megfelelő készüléket. (szerintem ez lesz az, de majd meglátjuk, az ártól is függ és a note3-tól is) .
És akkor repülhet végre a kukába (vagyis a gyerkőcnek) a tabletem is és a telefonom is,
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest