- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Lehet telefonálni velük, de az ergonómiából fel kell persze áldozni valamennyit az egyéb, méretes kijelzőt igénylő funkciók oltárán. Ezért azt nem lehet elvárni, hogy olyan ergonomikusan lehet velük telefonálni, mint egy 3-3,5 inches maroktelefonnal, ami az optimális méret erre a célra. Majd ha esetleg össze lehet hajtogatni kompromisszum mentesen ezeket a phabletet /tableteket telefon méretre, az lehet a következő áttörés...
-
azopi74
addikt
-
azopi74
addikt
Szerintem teljesen rendben van.
Ezek a cuccok kiváltanak egy mini (7-8 incher) tabletet is (sőt, sokkal jobbak azoknál, mind mobilitás, mind minőség szempontjából), és egy csúcskategóriás okostelefont is egyben. Én kifejezetten valami ilyenben gondolkodok egy ideje, nem akarok két cuccot cipelni/töltögetni, csak még várom a megfelelő készüléket. (szerintem ez lesz az, de majd meglátjuk, az ártól is függ és a note3-tól is) .
És akkor repülhet végre a kukába (vagyis a gyerkőcnek) a tabletem is és a telefonom is, -
azopi74
addikt
"úgyhogy lehet akármennyire szuper meg szép meg jó, konkrétan rablásnak gondolom ezeket az árakat. 100 meg 300 ezer forintok közötti összeg.....egy nyavalyás telefonért!?"
Ha neked csak egy nyavalyás telefon kell, akkor nem kell ilyesmit venni, vegyél egy Nokia 112-t, vagy egy Samsung C3322-t. Senki nem tiltja meg.
Azért ezek a csúcskategóriás phabletek nem (de még a felsőkategóriás smartphone-ok sem) nevezhetők egy "nyavalyás telefon"-nak, a telefonálás csak egy huszadrangú funkció itt, amiben nem is feltétlenül a legjobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest