- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
afk22
tag
válasz
daniel909 #102 üzenetére
GDR3-ban mar fullHD tamogatas lesz, illetve ahhoz lesz 3 oszlopos mod, ami latszik is a kepen. A GDR3-at meg mar allitolag tesztelik tobb szolgaltatonal is, tehat az osszel megjeleno modellek mar azzal fognak jonni, de valoszinuleg a tobbi telefonra a frissites csak honapokkal kesobb fog jonni.
-
afk22
tag
elvileg van egy foto rola link
-
P00By
nagyúr
A képen lévőt el is fogadnám.
(Úgyis tervben van iOS -> WP8
)
-
Wa2x_
veterán
válasz
dreamdancer #95 üzenetére
Sztem ez lesz az, nem pedig az EOS, ahogy először hitték.
Hasonlít is a képre, nagyon is.
-
vicze
félisten
válasz
dreamdancer #95 üzenetére
Csak a fém burkolattal ugrik az NFC és a vezeték nélküli töltés, és túl sokat reklámozták, hogy a csúcs-csúcs-csúcs készülékből kihagyják.
-
batai15
félisten
Mobiloknál 2 telefon tetszik igazán. A nexusok és a lumiák. nagyon baba! bár a nagy kijelző az már necces.
-
moleculez
veterán
Pont egy 5" feletti wp-t várok, Lehetőleg a Nokiától ( minthogy kb senki más nem ad ki új wp telót), mire kijön meg szerzek kis pénzt, addig lra cserlélhető lesz a 925öm. Bár dilemmába leszek ha mezei kamera kerül bele, mert kéne PW is, meg fullHD is, ez utóbbiért irigylem a droidos telokat csak.
-
AMD Power
titán
válasz
leslie_smith #89 üzenetére
Minél nagyobb szeletet kell szerezni minden szegmensbe.
-
leslie_smith
aktív tag
Ha drága is lesz a képen akkor is szép
És így a WP is előrébb fog kerülni HW-ben -
falijja
őstag
Agyalágyult nokia mint hogy egy 5" eset adna ki inkább ezt a szutykot 6" eset.....
-
Cyberpunk
félisten
Lehet itt sírni a méret miatt, ez a divat ma. És a Nokia is ki akarja venni a maga részét belőle. Teljesen logikus lépés én is ezt tenném a helyükben.
-
WinPho
senior tag
Még a GDR2-t sem kaptam meg, nemhogy már GDR3...
Mellesleg megy a nyálcsorgatás!
-
vicze
félisten
válasz
Oppenheimer #4 üzenetére
Az nem a száma, az az ára.
Miután eladták Vertut, úgy gondolják csak kéne 300e-s telót gyártani. -
Petyyyyy
addikt
Most sem voltak hajlandóak szakítani azzal a két parkolópályával a tényleges kijelző tetején és alján.
-
a.sebi
őstag
Én még mindíg úgy érzem, hogy ez a rendszer halva született. Pedig kár a telóért, nokiáért....
-
stutga
tag
Nekem csak asztali W8-tol lett valalmi ilyesmi erzesem. Gondolom a kollega is ugyanezt tapasztalta WP8-on:
Annyira letisztult az UI, annyira egyszeru kezelni, hogy ha mondjuk egy csevegoablakba a szovegbevitelen kivul tobbet szeretnel megtenni, na az nem megy. Jobb gomb: semmi. context menu: semmi. (Ez telefon eseteben kevesbe zavaro/elvarhato.)Persze tudom, en vagyok a hulye, mert nem is jartam utana. Csak nekem olyan sokat mondtak, hogy okos vagyok, hogy ha valami primitiv dolog nem megfejtheto az en logikammal arra reflexbol ramondom, hogy ostoba.
Maga a W8 UI kinezet amugy nagyon tetszik. Inkabb csak ugy vagyok vele mint a zsiraffal...
-
HawerKing
őstag
Varom mar az ilyen nagy agyukat, mondjuk sokkal gyorsabb ugysem lessz mint egy 520
mar azis hasit mert wp van rajta -
debrejo
senior tag
válasz
Plazmacucci #40 üzenetére
Ez amolyan "szőke nős vicc" akart lenni? Mi tesz egy OS-t ostobává? Komolyan érdekelne.
-
aprokaroka87
nagyúr
Na ez igen...ez valóban k*rva jó lessz,és remélem beindul a WP szekere.
De ahhoz az MS-nek kicsit nyitottaban kellene gondolkodnia,hogy ezt a brutális hardvert kilehessen használni minden téren. -
Kit érdekel?
A 625-ös jöjjön inkább már! -
azopi74
addikt
Lehet telefonálni velük, de az ergonómiából fel kell persze áldozni valamennyit az egyéb, méretes kijelzőt igénylő funkciók oltárán. Ezért azt nem lehet elvárni, hogy olyan ergonomikusan lehet velük telefonálni, mint egy 3-3,5 inches maroktelefonnal, ami az optimális méret erre a célra. Majd ha esetleg össze lehet hajtogatni kompromisszum mentesen ezeket a phabletet /tableteket telefon méretre, az lehet a következő áttörés...
-
komistvan
tag
Egyet értek!
-
duo
addikt
a méretre vonatkozó aggályaimat személy szerint fenntartom, de a kérdésem arra irányult hogy huszadrangú a telefonálási funciója egy ilyen csúcshardvernek. ne már. ha rászánom a lóvét akkor erőltessék már meg magukat hogy kifogástalan telefonálási funciókat lásson el a vas.
az nincs rendben. szerintem. -
törölt tag
Brutál HW lesz benne
-
Orton96
aktív tag
Remélem tényleg így néz ki
-
stutga
tag
"Egy ilyen kijonne magyar gyartasu, na az lenne csak az igazi ertek.
"
mondam en, majd visszaestem a REM fazisba. -
Mr. Double B
tag
A témába vágva... én sem vennék 5-6"-es telefont. Én a 1020-ra pályázok, de őszintén nekem már az is kicsit nagy, valahol 4" környékén van számomra az ideális méret. Az Apple ezt elég jól kimatekozta ergonómiailag.
Viszont sokan elkövetik ezeknél a híreknél azt a hibát, hogy úgy gondolkodnak az egész globális mobil piac azt keresi amit ők személyesen.
Már a 625-nél is írtam, hogy a fő piac India és a többi szegényebb ázsiai ország, ahol az emberknek nincs számítógépük és a teló a fő internet eszköz.
A 1520-nak is biztos megvan a piaci szegmense...
-
CaptainHomer
csendes tag
Jól néz ki az már biztos, de nekem tutira nem kellene.
-
franc0
őstag
válasz
Mr. Double B #52 üzenetére
Nem értem miért keresitek egyfolytában a rációt.
A Samsung ész nélkül dobálta ki a telefonokat és bazisokat reklámozott.
Bejött? Be hát. Ennyi kell a parasztnak. -
válasz
sz.balazs.95 #56 üzenetére
Nokia és Ubuntu egy képen? Érdekes
újabb pletykaalap
-
a Lumiák jól összeverhették szegényt, nézz rá, hogy el van hajolva!
a másik 4, amik sorfalat állnak: „Oszoljanak kére, minics itt semmi látnivaló!”„Kíváncsi vagyok a tablet kap-e saját típusnevet.”
(#52) Mr. Double B: Lumia Tab?
(#57) Duliee: Én sezmély szerint mindkét OS-t kedvelem, tehát részemről jöhet*
*(Bár az is igaz, hogy az iOS-t leszámítva jófórmán minden mobil OS-t kedvelek valamiért.)
-
válasz
Oppenheimer #4 üzenetére
Volt már négyjegyű, újrakezdik
-
Mr. Double B
tag
A 920 közel 1 éves. Ha megfigyelted most már minden gyártó évenet hoz ki új generációt, közben pedig félidőben jön egy ráncfelvarrás, illetve a szolgáltató specifikus verziók.
Pl. a 920 AT&T exklúzív volt Amerikában, így a többiek kaptak 925-öt meg 928-at. (Aztán most kezdi elérhető lenni a 925 szélesebb körben).
Ott van még a műanyag vs. fém vonal is - a 925 pl a 920 alternatívája azoknak akik a fém telefonokat kedvelik.
A 1020 gyakorlatliag 10-12 hónappal a 920 után lesz megvásárolható és igazából nem is a 920 leváltása, hanem a kamerás csúcsmodell frissítése (808-1020).
Szóval én nem látok itt valami eszement kapkodást és fejetlenséget. A 1520 pedig más tészta az a Phablet kategória versenyzője.
Más kérdés, hogy lehet a Phableteket új terméknév alatt kellene forgalmazni, nem pedig Lumia 625, 1520 és társaiként. Gondolom osztottak szoroztak és az derült ki a Lumia annyira jól be van vezetve, nem éri meg egy hasonló brandet felépíteni. Kíváncsi vagyok a tablet kap-e saját típusnevet.
-
pzstm
titán
válasz
Mr. Double B #46 üzenetére
ez a két komment mehet aláírásba
-
satz18
őstag
válasz
Mr. Double B #46 üzenetére
Én is valami hasonló választ akartam írni. +1
#48: 1. próbáltál már sötétben az 520-al fotózni?
2. A 3D-s játékok közül szerinted mennyi fut az 520-on? Ilyenekre gondolok hogy mass effect modern combat és hasonlók. -
oceanrush
senior tag
Hiaba a brutalis hardver, ha funkcionalitasban kb. 5%-kal fog tobbet nyujtani mint egy Lumia 520.
Szerk.: de legalabb f*szan nez ki.
-
Mr. Double B
tag
válasz
Plazmacucci #40 üzenetére
Teljesen egyetértek! Ezért nem veszek én sem Androidot vagy iPhone-t!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mr President #42 üzenetére
Egyik sem létező típus, mindegyik csak (a Nokiához nem köthető) látványterv.
-
M5Norbi
őstag
De ha NEKED jó az a telefon amit megvettél csak az ÉRZÉS számít ha zavar hogy pár hónap múlva kijön egy még fejlettebb.
Vagy megveszed hazamész és leülsz a fotelba hogy NA VÉGRE megvan az új csúcs Nokiám jaj de jó........ha meg megjenik egy jobb elkezded utálni mert fujj már nem ez a legjobb. Vagy nem lehet mutogatni a haveroknak hogy nekem csúcs Nokiám van mert valamelyik szól hogy héééé van már még erősebb is?
Nem értem.
-
-
-
BenHans
addikt
Remélem nem hoznak szégyent a "bandit" névre, mert Suzukiból az még mindig jó.
(jó kis gsf400)
-
Vassili_Zait
senior tag
Várós! Csak még soká fog megjelenni...
-
pauliboy23
senior tag
Erre kíváncsi leszek, bár megjelenéskor még biztos nem ruházok be rá😜
-
kona005
senior tag
Király ez a tablet
-
azopi74
addikt
-
azopi74
addikt
Szerintem teljesen rendben van.
Ezek a cuccok kiváltanak egy mini (7-8 incher) tabletet is (sőt, sokkal jobbak azoknál, mind mobilitás, mind minőség szempontjából), és egy csúcskategóriás okostelefont is egyben. Én kifejezetten valami ilyenben gondolkodok egy ideje, nem akarok két cuccot cipelni/töltögetni, csak még várom a megfelelő készüléket. (szerintem ez lesz az, de majd meglátjuk, az ártól is függ és a note3-tól is) .
És akkor repülhet végre a kukába (vagyis a gyerkőcnek) a tabletem is és a telefonom is, -
Mire jó 6 hüvelyk? Telefonnak nagy, tabletnek kicsi...
-
debrejo
senior tag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Max Magyarországon számít majd drágának és konkrétan agyon fogják taposni egymást az emberek ezért a telefonért. A "fejlett" nyugaton, persze.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Hmm... Érdekes, hogy iPhone esetében senki sem nyavalyog, hogy csak két mag van benne.
A WP8 is annyira "igénytelen" a hardverre, mint az iOS. Írom ezt úgy, hogy két hétig használtam Lumia 520-at és itthon a család fejének Lumia 920 van.
A lényeg az, hogy az Apple-lel szemben a Nokia próbálja követni a trendeket és készítenek szinte minden méretben kagylót (már).
-
Mr.Silkó
veterán
Én egy telefon kivételével (Lumia 800) mindig androidos voltam, de engem is nagyon érdekel ez a teló, a kijelző mérete még pont elfogadható számomra, és ha így fog kinézni, és megkapja a Lumia 1020 kameráját, és az akksi is combos lesz, akkor lehet erre cserélem jövőre a Sony Z-met!
-
franc0
őstag
Jöhetne már, mert a Note2-m már eladtam miatta.
-
duo
addikt
Azért ezek a csúcskategóriás phabletek nem (de még a felsőkategóriás smartphone-ok sem) nevezhetők egy "nyavalyás telefon"-nak, a telefonálás csak egy huszadrangú funkció itt, amiben nem is feltétlenül a legjobbak.
és szerinted ez így rendben van?
valahol gáz ez. ekkora vasat kimondottan tabletnek vennék. mert tényleg szép és erős. de annak meg drága.
őszintén remélem lesz hasonló erejű/tudású készülék 4-4,5" körül is.
ugyanis bár nem tiltja meg senki, eszem ágában sincs Nokia 112-t, vagy egy Samsung C3322-t venni. -
dreamdancer
őstag
Azzal szerintem nincs gond, hogy a Nokia is kiad egy (több) phabletet, bár nem értem, miért jó, de láthatóan van rá kereslet.
A WP korlátai miatt viszont ez nem tud használható phablet lenni, csak egy felpumpált telefon, alul ott marad a 3 gomb, a home screen csak portré módban működik, a billentyűzetet nem lehet kétfelé szedni vagy az egyik oldalra rendezni a gépelést megkönnyítendő stb stb, ugyanolyan béna lesz, mint az utóbbi idők Samsung-óriásmobiljai, tabletjei.
És innentől értelmetlen és felesleges az egész, kábé annyira lesz versenyképes, mint a Nokia 2012 első féléves csúcsmodellje, a Lumia 900 a SGS3-mal vagy a One X-szel szemben.
-
satz18
őstag
Na ezzel a "telefonnal" már a benchmark huszárokat is ki lehet majd elégíteni.
-
-
Wa2x_
veterán
Ha ilyen lesz, akkor az teli találat, gyönyörű!
-
azopi74
addikt
"úgyhogy lehet akármennyire szuper meg szép meg jó, konkrétan rablásnak gondolom ezeket az árakat. 100 meg 300 ezer forintok közötti összeg.....egy nyavalyás telefonért!?"
Ha neked csak egy nyavalyás telefon kell, akkor nem kell ilyesmit venni, vegyél egy Nokia 112-t, vagy egy Samsung C3322-t. Senki nem tiltja meg.
Azért ezek a csúcskategóriás phabletek nem (de még a felsőkategóriás smartphone-ok sem) nevezhetők egy "nyavalyás telefon"-nak, a telefonálás csak egy huszadrangú funkció itt, amiben nem is feltétlenül a legjobbak.
-
meszike91
senior tag
Ez durva nagyon lesz csak nekem túl drága
-
autox3c
tag
Remélhetőleg a dizájnt is alakítják hozzá, mert ha nem akkor egy nexus 7 méretű cuccot kapunk 6"-es kijelzővel és ehhez 300 g-os tömeggel.
-
ripla
addikt
2 problémám van ezzel az egésszel.
az egyik hogy a 6 col már nekem is sok, pedig 190 centi magas vagyok lapátkezekkel.nem is értem kiknek készülnek ezek, a 4 méteres havasi jetiknek?
a másik meg, hogy a 2-3-4 éves modellek úgy hogy kifutott szériák és gyakorlatilag minden héten jön egy új modell, még így is arcpirítóan és pofátlanul drágák.
úgyhogy lehet akármennyire szuper meg szép meg jó, konkrétan rablásnak gondolom ezeket az árakat. 100 meg 300 ezer forintok közötti összeg.....egy nyavalyás telefonért!?
... -
babkukta
senior tag
Nem biztos, h csak azoknak
Én semleges vagyok, tehát ha Android, akkor Android, ha WP akkor WP.
Nálam nagyon fontos szempont a külső, mint első benyomás. Ha vmi ronda, akkor utána már nagyon optimizáltnak, gyorsnak kell lennie ahoz, hogy meggyőzzön. És valljuk be, ha a Nokia csinál egy szép phabletet, és WP, akkor egyik szemponttal se lesz probléma.
És ha valóban igazak a hírek, h FHD kijelző, 4 magos snapi SoC, 2 giga ram, + egy Nokia féle jó kam + extrák, akkor simán megvan az esélye bármelyik Android ellen. (A FHD-ról meg a 2 giga ramról nem itt olvastam) -
A 1020 sem lesz olcsó, ez meg egyenesen drága lesz. Nem hiszem hogy agyontaposnák az emberek egymást egy kétszáz ezer forintos windows phonera, még akkor sem ha az négy mag és full hd.
-
Oppenheimer
nagyúr
Remélem nem 1520 lesz a száma, jobb lenne ha maradtak volna 3 jegyű számozásnál.
-
pzstm
titán
4,5-4,8"-os kijelző, FullHD, 2GB RAM, Qualcomm 800 és minden e-pénisz méregető csendben maradhatna
6" nekem már konkrétan nagy
Telefonnak
-
BoC1ka
senior tag
"Androidosdunk"? havonta új készüléket minek kiadni? valaki vesz egy 920 as Lumiát, rá 3hónapra meg már kettő új teló van fölé pozícionálva.
-
func93
senior tag
Várjuk!
Aki WP párti annak tuti tetszeni fog ez a ketyere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest