Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Ace]
aktív tag
Én már úgy vagyok ezzel a flash dologgal, mint a többi negatív kritikával ami az iPhone-t illeti. Anno mikor megláttam miket nem tud, eléggé meglepődtem, de manapság, mint user, teljesen érthető, mi miért van.
1. Mms: marhára nem hiányzik.
2. Kamera: Nincs AF? Segédfény? Kit érdekel? Ez telefon! Néha 1-2 képet lőni vele majd elküldeni mailben, arra teljesen megfelel az a kamera, ami benne van.
2+1. Nem tud videót felvenni? Úristen...ki akar filmet forgatni telefonon?
3. Flash hiánya: Itt szokott nagyon ritkán hiányozni, hogy nem tudok valamilyen videót megnézni, mert flashbe ágyazott lejátszón menne a dolog, de ha nagyon érdekel találok gépet a közelben és megnézem azon.Szóval ha valóban lesz, nyílván fogom használni, persze ahogy többen is említették, jó lenne ha opció lenne a kikapcsolására.
Még annyi, hogy ha valakit zavar, hogy valamiről hír jelenik meg, akkor ne olvassa. Ez kb. olyan hozzáállás, mint amikor a bulvároldalakon kritizálják az olvasók, hogy milyen hülye kis hírek jelennek meg X emberről...akkor minek olvassa?
Javaslom az ilyennek, hogy látogassa meg az összes olyan honlapot, ami őt nem érdekli, és írja meg nekik...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Adobe és az Apple közösen tervezik az iPhone Flash támogatását.
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- Formula-1
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest