- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Asztali verziorol nincsenek kepek?
-
Gusztáv
addikt
Remélem az üzemidőn is sikerült valamit javítani, mert a 10149-ben az volt igazán kritikus (Nokia 730-on).
-
ToniSoprano
addikt
mtm800 feltette korábban a win 10 preview az jobban nézett ki, de ő hátteret használt.[link]
Nekem az lenne a jó ha a csempék szinét egyedileg lehetne felhasználó által változtatni alapból. Vannak olyan programok amikkel saját kirakott csempe esetén ezt lehet csinálni, vagy van erre megoldás a 8.1-en?
-
G4bi89
senior tag
Eldönthetnék már igazán, hogy akkor szögletes vagy lekerekített. Mert elég hülyén néz ki, hogy a csempék meg az app drawerben az alkalmazások négyzet alakúak, de a beállításokban a kapcsolok lekerekítettek.
Színre viszont egész pofás, bár a hangerőnél érzek egy kis lollipop utánérzést. Ennyi baj legyen ami végül is jó azt nem szégyen koppintani.
-
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #57 üzenetére
Miért?
-
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #54 üzenetére
[link] válogass.
-
új flgshipekről miért nincs info? A samsung szutykokról mindig fél évvel a megjelenés előtt szivárog.
-
Воланд
titán
tok vicces, hogy eroltetik ezeket a gurulos, kor alaku profilkepeket a people app csemepjen, mikor tobb ezer feedback szol arrol, hogy felejtsek el ezt a hulyeseget.
-
törölt tag
Vajon ha teljes képernyős a háttér, akkor lehet a csempéknek külön színt megadni az accent colour helyett? Mert mondjuk egy színes háttéren színes csempék elég ótvarul néznek ki, oda inkább valami szürkeárnyalatos áttetsző illene, de mondjuk egy sötétebb szürke nem igazán használható accent colour-ként.
-
RaZroX
addikt
Látom az akksi ikonja még mindig nagyítóra van optimalizálva..
Valahogy nagyon félkész szerintem még a felület. Mármint remélem, hogy nem marad ilyen. Ennél a 8.1 jóval összerakottabb. Vannak benne jóféle újítások de mindenhol kéne ezeket alkalmazni, illetve végre el lehetne kezdeni a csempéket képekkel betölteni, nem pedig fehér körvonalakkal. Dehát ebből ugysem lesz semmi. Majd PS-elek egyet az MS-nek és elküldöm hátha észbe kapnak -
daser97
tag
Szeretem a leegyszerűsített dolgokat, de ez túlzás... Wint max tableten tudok elképzelni
-
chipesz
őstag
Jó helyen járok, hogy ez a hír a Mobilarenán jelent meg?
(Csak mert semmi Win 10 Mobile-lal kapcsolatos hír nem szokott jönni.) -
sb
veterán
Ez iszonyú gáz.
Monokrómban, 4 árnyalattal nem volt?Már a win8 "egyszínű" stilizált csempéitől, ikonjaitól, menüsorától is kiver a víz. Még szerencse, hogy a progik nagy része nem használta (vagy én nem használok újabbakat). Az Office 2013 pl. 2 napot élt a gépen. Az egyszínű semmilyen felület teljesen használhatatlan ergonómiailag.
Hihetetlen, hogy minden, droid/win megy az egyszínű zsírkrétarajzok irányába.
-
Összevetésben sokkal finomabb rajzolatú, letisztultnak hat. Nekem tetszik.
-
tomcat1987
tag
válasz
tomboy0013 #26 üzenetére
Akkorjóvanakkor! :/ Elég szomorú lenne, ha egy ilyen "régi" bugot nem javítanának ki. Amúgy igen, a rendszer nekem is tetszetős.
-
Šolaire
veterán
válasz
tomboy0013 #26 üzenetére
Sajnálattal hallom
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomcat1987 #24 üzenetére
Rosszul hallottad. Én használom 930-on és sokkal erőteljesebben pattog a hangszóró mint 8.1-en. Nem hogy javulna a helyzet hanem romlik. Amúgy marha jó a rendszer, tetszik nagyon.
-
kromatika
veterán
Nem tetszik.
-
Zedz
addikt
Szerintem a 8.1 féle csempe-háttér megoldás szebb mint ez. Ez olyan semmilyen, egy képre oda van rakva pár csempe és kész. Szvsz a mostani megoldás egyedibb mint ez.
-
Šolaire
veterán
válasz
tomcat1987 #20 üzenetére
Igy van ez rendszer bug.
-
Šolaire
veterán
válasz
tomcat1987 #18 üzenetére
920-nál youtube videó tekerésekor jelentkezett amin ujrahúzás se segített,1520-nál meg hivásinditáskor hallani a hangszórót de szinte alig lehet észrevenni. Nem nagy dolog de akkor is idegesitő
-
Šolaire
veterán
Remélem stabilabb gyorsabb lesz mint a 8.1 meg kijavithatnák a hangszóró bugot. Ha helyrehozzák a hibákat és rendet tesznek a beállítások menüben és olyan stabil lesz mint a 8.0 akkor szeretettel várom.
-
-
Воланд
titán
nem lehet. harom lehetoseg van a fejlesztok elott: egyedi csempeszin, a beallitott temat hasznalo csempe es az atlatszo csempe. lehetne alkalmazni mindharom lehetoseg, csak lsutak a fejlesztok. meg mondjuk szvsz tobb ertelme van annak, hogy ha a viber lila, a skype meg kek, stb.
-
batai15
félisten
Hát nem is tudom . valahogy vizuálisan a w10 nagyon nem jön be.
-
netpeti98
addikt
Ez már most 8.1 alatt is majdnem ilyen, csak annyi változott, hogy most már a teljes képernyőre is mehet a háttér.
Az alkalmazás fejlesztőjén műlik, hogy átlátszó-e az app csempéje. Ez az alap MS appok esetében néhány kivétellel fixen átlátszó már most is 8.1 alatt. Van néhány normálisabb app ahol a beállításokban lehet állítani. -
Pocok256
veterán
Kérdés mikor lesz végre piacon inteles win 10 phone ?
Valakinek tippje vagy infoja -
ldave
félisten
Nem értem miért nem lehet minden csempe átlátszó. Ezek a képen is zavaró már, hogy a Skype és az Xbox elüt a többitől. Vagy legalább legyen állítható, hogy megtartom-e az eredeti csempeszínt, vagy áltátszóvá teszem.
-
Na majd a kommentekben megtudjuk, hogy mi igaz és mi nem
Ez mindig így megy.
-
bozarjoska
őstag
Az az alkalmazás lista elég gyér így ezzel a nagy üres résszel.
-
gerii
addikt
Na, úgy látszik a nagy kezdőbetű már megy nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest