Képernyőképek a legfrissebb Windows 10 tesztverzióról

Közeleg a Windows 10 startja, ám nem minden platformra: a mobilokra szánt változat biztos, hogy nem jelenik meg a hónap végén, az asztali számítógépekre írt változattal egy időben, javában folyik még ugyanis az előzetes és fejlesztői változatok tesztelése. Jelenleg úgy tűnik, hogy legkorábban szeptember végén érkezhet a mobilos Windows 10.

Áttetsző csempék jellemzik a Windows 10 mobilos felületét Áttetsző csempék jellemzik a Windows 10 mobilos felületét
Áttetsző csempék jellemzik a Windows 10 mobilos felületét [+]

A legújabb, 10158-as build számú változat korábban már felbukkant a Windows 10 Mobile SDK frissítésével egyetemben, most pedig egy Nokia Lumia 830-on is kipróbálták ezt az előzetes verziót. Az újdonságok közé tartozik, hogy az Edge böngésző és a Windows Store csempéi immáron áttetszőek, illetve elérhetővé vált a 120 fpssel való videorögzítés.

A beállításmenük sötét háttere viszont megmarad A beállításmenük sötét háttere viszont megmarad
A beállításmenük sötét háttere viszont megmarad [+]

A 10158-as verzióban a Windows Store hátrahagyta a béta jelzőt, és az Edge böngésző is előrelépett (build száma 20.10158.00). Összességében a készülék a beszámoló szerint jóval fürgébb, azaz teljesítményfronton is előrelépés történt. A képek forrása szerint a 10158-as build nem fog az Insider program keretében elstartolni, a tesztelők ugyanis már az annál is frissebb, 1016xx-es változatot kapják majd meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés