Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak nem merem annyira biztosra állítani a melegedés hiányát
mert hát nyilván a töltéstől nem marad jéghideg, csak mondjuk alig vagy egyáltalán nem jobban melegszik, mint a korábbi telefonom (Honor 7), amit normál 5V2A töltővel használtam. Mire az akku elromlik már a telefon is cserés lesz...
Engem nem érdekel a vitátok az év telefonja címről, mint írtam csak azokat akartam kijavítani. Ha a GSMA a 7 Pro-nak adta a címet, az akkor csak megmosolyogtat, mert "tök jó, azom van", de én is tudom, hogy nem véletlen annyiféle telefon, mindenkinek más a megfelelő, valakinek hiányoznak azok a szolgáltatások, valakinek meg nem.
Az OxygenOS pedig csak natúrközeli. -
Csak két pontatlanságot tennék szóvá: a OnePlus 7Pro alig melegszik jobban gyorstöltéssel, és a 6 óra SOT-hoz nem kell kikapcsolni semmit, simán kihozom egy unalmasabb napon belőle fórumolvasgatással, messenger, twitter stb. használatával erőltetett 90 Hz-en és QHD-n. Itt még ráadásul majdnem 2 nap alatt: 1. kép, 2. kép
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest