- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
válasz
darkarthur #48 üzenetére
+100
-
Robertoq
őstag
válasz
darkarthur #48 üzenetére
+1
-
darkarthur
senior tag
Várjatok még 2 napot és kiderül.
Ennyi birka hozzászólást. Persze, legalább pörög a topic.
Majd akkor lehet fikázni, mikor hivatalosan a közönség elé tárták. Addig teljesen felesleges.
-
AS
félisten
32 64 and 128 gb-t os verziok lesznek.
Végre nem lesz 16 gb-t....Igaz ez nálunk + költség lesz de igy jártunk
-
maggi1886076
addikt
Nekem tetszik, szép
Samsung nem csinál rondát
-
gery2123
őstag
Hát remélem, hogy nem ilyen lesz mert ez minden csak nem szép. És ahogy mindig, most is csak remélni tudom, hogy nem lesz fizikai gomb elől.
Rég láttam már olyan Samut ami nekem tetszik. -
alkatraz3000
senior tag
válasz
infinityshop #26 üzenetére
A galaxy alpha meg az 5/5s keret másolatát kapta.
-
DeltaPower
addikt
A keret és a gombok vitán felül a Myaudio 7-hez hasonlítanak. Meglepődnék ha az Alpha/A3/A5 után ilyen designt hoznának ki az S6-ra. A microsd hely hiánya pedig szintén arra utal, hogy nem kell komolyan venni ezeket a képeket.
Valaki hozzáértő számolhatna korrelációt a másolás miatt nyavalygók és az adatlapon iphone-t feltüntetők között.
-
vicze
félisten
Az ugye feltűnt, hogy a legalsó képen látható telefonnak microUSB portja van, amit "viszonylag" ritkán használ az Apple, és akkor ennyit arról, hogy az egy prototípus.
Az hogy az Apple kialakítása mennyire hasonlít a One-ra pedig inkább hanyagoljuk, meg úgy a másolás témát úgy összességében.Amúgy a hörcsögöket én is remélem, hogy megtartják.
-
Just_Reboot
addikt
Ez még az eddigi samsungoknál is ocsmányabb!
-
T.G.B
tag
nagyon jól néz ki, már csak egy alacsony árcédula hiányzik mellőle
-
batai15
félisten
válasz
xperiasigi #10 üzenetére
Énis.
-
Maxentius
addikt
a minőségi előrelépés megkérdőjelezhetetlen
Jó lenne, ha maradna a cserélhető hátlap és előlapi sztereó hangszórók is lennének.
-
no more
veterán
válasz
xperiasigi #10 üzenetére
+1, nem is értem, miért nem alap...
Szerintem szép az a hátlap, szemből Samsung, a keret meg ronda. Tényleg elég ctrl+c ctrl+v iphone6 keret. De hát, majd vasárnap elválik, mi igaz ezekből a hírekből! A hype megvan a HTC-nek is és a Samsungnak is.
-
Matada2.3
veterán
Minden szép, nagyon jó telefon lesz, csak ne lenne a keret olyan mint a Lenovo S90-é
-
Halkow.
senior tag
micro sd-t meg kihagyák hogy fogyjon a 128GB-os is
-
infinityshop
csendes tag
Már miért lenne i6 copy?
Galaxy Alpha előbb jelent meg mint az iPhone 6, akkor az iPhone 6 lecopyzta a galaxy alphát?
Szerintem inkább az Alphára hasonlít.. egyébként meg nem tetszik, eggyáltalán. kíváncsi vagyok élőben milyen lesz.
-
FragMaster
addikt
válasz
tothmaxy182 #19 üzenetére
The next galaxy felirat volt rajta. Nem zárja ki ugyan, de ezzel a "főkészüléket" szokták beharangozni.
Erre gondolok pl.: [link] -
Gengi
senior tag
No Offense ,de melyik része a keretnek ?
Az alja hasonló a telefonnak aztán ennyi. Az oldala az le van metszve, csak fent és lent van egy kerekítés. Inkább a galaxy alphára hasonlít, csak az eddig alkalmazott letörés helyett (Ami nem egy jó megoldás) lekerekítés lett nagyobb radiusszal :S..
-
Jhonny06
veterán
Szép iPhone koppintás
-
amanoba
őstag
végül is jön fel a lenovo a samura, követik az ő stratégiájukat és "dizájnukat"..
-
Robertoq
őstag
telefon alja erősen hasonlít az Apple iPhone 6 kialakításához.
Fentről: iPhone6, Galaxy Alpha, S6 proto
Szerintem meg inkább Alpha, csak lekerült a jack alulra. Ráadásul az Alpha hamarabb jelenet meg, szóval gyönyörű flame keltés
-
tothmaxy182
őstag
válasz
FragMaster #16 üzenetére
Ha jól rémlik (persze lehet, hogy tévedek), akkor a teaser képeken az S6 Edge szerepelt, ami egy másik készülék...
-
FragMaster
addikt
Teljesen más körvonalú telefont mutogatott a Samsung a hivatalos teaser képeken, tehát ez itt a mindenki nyugodjon le a p*-ba maki helye.
-
marositech
senior tag
Én már láttam egy ilyet..2014. szeptember 9-én először...
-
roli543
őstag
A kamera durván kidudorodik..
-
Baridas
csendes tag
#11 Vikooo
szerintem ott csak azert nincs per (vagy van?), mert ezt a batorsagot meg az alma is tiszteli
-
tothmaxy182
őstag
Ebben a prototípusban a hörcsögök a legérdekesebbek... A többi az vagy 5 éves Samsung dizájn, vagy Alma copy.
Remélem a végleges nem ilyen lesz! -
xperiasigi
őstag
En az alul levo fulhalgato kimenetett nag on tamogatom.ezert imadom az lg -met is
-
Baridas
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #4 üzenetére
+1!! megelőztél!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #4 üzenetére
-
Dr. X
aktív tag
Ez csúnya, plusz másolás. Remélem nem ilyen lesz.
-
PR0JECTNR56
addikt
A hörcsög fejek nagyon tetszenek, benne lesznek a végleges modellben is?
-
h4h01
senior tag
Itt per lesz..Vagyis nem értem a samsungot..egy ekkora gyártó miért nem tud kialakítani egy sajátos arculatot..A keret az ctrl+c & ctrl+v.. A dizájn meg ugyanaz, mint eddig, de az anyaghasználat legalább jobb lesz..
AS: ezt nem tudtam, akkor sry, de nemhinném h nagyon eltérne ettől.
Na legalább már keret szempontjából rákontrázik az m9-repicit vaskos lett alul, meg felül..
-
helixP
nagyúr
Talán hál' Istennek nem mennek bele a vékonyítási játékokba...
-
AS
félisten
Már írták is hogy ez egy proto volt. Végleges nem ilyen lesz teljesen. ( Üveg hátlap és fémkeret az ugyan az lesz de többi nem ..
Ebben még mikroSD nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ugyan már csak párat kell aludni a hivatalos bejelentésig, mégis felkerült az internetre néhány fotó a koreai gyártó csúcsmodelljének közel végleges változatáról.
- iOS alkalmazások
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest