Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Akkuban erősít a középkategória
- VoLTE/VoWiFi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nagyon tetszik, olyan mint egy új Galaxy Ace
-
Matada2.3
veterán
Kifejezetten tetszik, merít a régi stílusból, mégis pofás és letisztult. A gombok mind a kávában, szóval emiatt se húzom a számat. Ha belepakolnak egy 652-t és 3+ giga ramot akkor még a jack hiányát is le tudom nyelni.
-
szekra
addikt
válasz
monti0222w #24 üzenetére
-
Potrien
senior tag
Nagyon kiváncsi vagyok ,hogy mennyibe fog kerülni a telefon.
-
maxmaky
csendes tag
válasz
-Skylake- #36 üzenetére
várom a remek lehetőséget....
amúgy meg kezdem unni, hogy a HTC kijön vmivel, egyből fikázza mindenki, de ha a nagy samsung v iphone dob vmit piacra, na az aztán mindenek fölötti lehet csak.
Aki használt M7, M8, v M9-t az tudja mi az a HTC, a többiek meg csak megszokásból, divatból állnak bele a HTC-be
Iphone lemásolta az M7-t, azóta meg érdekes módon, a HTC-re mondják, h másolta az Iphone-t. Az is elég érdekes, h azóta persze az összes gyártó azt a stílust hozza, de persze mindegyik az iphone-t másolja... amit máshonnan vettek.....
ennyi. de bocsánat, ha beleszóltam a HTC cikkek utáni értő, magasztos és teljesen profi csak fikázásról szóló kommentjeitekbe
de most majd megígérem 2 évig kussban leszek
üdv nektek
-
törölt tag
válasz
Cranberries #35 üzenetére
Teljesen igazad van,de mentségemre szóljon telefonról írtam.Köszi az észrevételt
-
Cilindrik
aktív tag
Most komolyan ezt így mindenki elkönyvelte az eddigi infók alapján, hogy nincs rajta jack csatlakozó?
Ez aztán a szakma oldal es fórum. -
törölt tag
nem tudom mink kell elhagyni a jack csatlakozót,eröltetik,de semmi értelme.Naponta szívok a másik telefonommal ami egy iphone 7,rengeteget beszélek headszettel,az akku nekem nem bírja ki soha az 1 napot igy ha töltön vagyok,akkor nem tudom bedugni a headszetet,ami baromi idegesitő.Igen is kell a kis jack csati.Már csak ezért nm venném meg ezt a telefont,amúgy meg ronda mint a bűn,a HTC-t ismerve elég borsós áron
-
maxmaky
csendes tag
Ez legalább nem fog felrobbanni, meg tüzet okádni. Imádjátok tovább a csamcsungjaitokat, meg a hiányos almát....
-
Potrien
senior tag
A htc a saját sírját ássa.
-
blagolf
senior tag
Elég sok hülyeséget írnak mostanában itt a Mobilarénán. Én ezért a cikkért sem adnék pénzt, az tuti.
-
-Skylake-
addikt
"A HTC 10 többek között kitűnő formatervével és kiváló anyaghasználatával emelkedett ki az idei csúcskínálatból, így különösen kedvező, hogy az alsóbb szegmensekbe is átörökítenek valamit a méltán elismert dizájnból."
Hja, hat en ugy fogalmaznam meg, hogy a HTC alsobb szegmensbe szant telefonjainak az araza INDOKOLJA a kituno anyaghasznalatot es formatervet. Ez nem kedvezo, kedvezo akkor lenne, ha nem 150K-s aron jelentetnenek meg Redmi 3 kategoriaju keszulekeket...
Egyebkent hatulrol szinte gyonyoru keszulek, elorol viszont nekem sem adja.
-
szekra
addikt
válasz
monti0222w #13 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
Nem jön be ez a gyászkeret.
-
judas13
addikt
Rossz vicc.
-
joey04
titán
nem tudom mit akarnak. semmi egyediség mint régen, se kívül, se belül. középkategóriás kijelző a csúcskészülékekben, a 2 nagytól átvett design, a sense meg már rég nem olyan mint az elején. ehhez társulnak a brutális árak. hát persze, hogy minden készülékük bukás.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Ez most vagy kamu, vagy hamisítvány, vagy sszééégyeeeen!!! Én még ilyen igénytelen, randa HTC-t nem láttam, pedig volt korábban 1-2 "érdekes"!
Ha így fog kinézni, 35ezernél többet el ne merjenek kérni érte!
No persze gondolom 150ezer lesz.
Vuff.
-
batai15
félisten
Aza baj hogy annyival nem lesz olcsobb hogy meg érje a 10 helyett,de nem tud annyit hogy az olcsobbakkal felerjen .
-
A guru
addikt
10/9 ember megmondta volna már a tervezőasztalon hogy ez ronda. Úgy látszik a HTC-nél csak 10. emberek dolgoznak.
-
takacsbotond
őstag
válasz
monti0222w #13 üzenetére
Manapság már minden telefonra ráfogják, hogy vagy Samsung, vagy Iphone utánzat...
Az nem érdekli őket, hogy még csak nem is hasonlítanak. -
enginev3.0
félisten
Sajnos ez nagyon nem szep
-
takacsbotond
őstag
100k körül nem lenne rossz vétel!
-
2o1i
senior tag
Fekete előlappal nekem jöhet egy.
-
szekra
addikt
Elől samsung, hatulról iphone.
-
mackoapo11
aktív tag
Egy jó árazással nem rossz opció,csak kár,hogy a Senset nagyon lebutították.HTC-nek az volt az egyik fő erénye.
-
kengyel
nagyúr
Nekem így nincs vele bajom, az árára kíváncsi leszek.
-
Integrale
veterán
Kepek alapjan nincs jack. Nincs lefotozva a jack csatlakozo, ebbol kifolyolag nem lesz, ertem.
A 10-nek is a tetejen van, valoszinuleg ezen is ott lesz. -
janeszgol
félisten
270k helyett 200 ezren nyit, gondolom.
-
Scrydhan
senior tag
Hát,majd jövőre :/
-
atike
nagyúr
Nagggyon nem... Mintha egy 2-3 évvel ezelőtti készülék lenne...
-
kymco
veterán
Hát, nem hozott lázba....
-
jacis
nagyúr
Nagyon el van veszve szegény htc ezt látszik a saját készülékeik rókabőrös megoldásaiból is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei csúcsmodellre erősen emlékeztető készülékről valódi felvételek árulkodnak, ráadásul a hivatalos bemutatóig sem kell sokat várni.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest