Képeken a HTC 10 olcsóbb hasonmása

Hirdetés

A HTC 10 többek között kitűnő formatervével és kiváló anyaghasználatával emelkedett ki az idei csúcskínálatból, így különösen kedvező, hogy az alsóbb szegmensekbe is átörökítenek valamit a méltán elismert dizájnból. A HTC Boltról már láttunk renderképeket, apróbb eltéréseket leszámítva tényleg nagyon hasonlít a csúcsmodellre, a most kiszivárgott felvételek mellett pedig a specifikációhoz is közelebb kerülhettünk.

HTC Bolt
HTC Bolt [+]

Amit tudni vélünk, az még mindig nem sok, szerencsére a megjelenés már nincs messze, addig is úgy tűnik, a HTC Bolt 5,5 hüvelykes FHD kijelzőt kap, f/2.0 apertúrájú, 18 megapixeles hátlapi, és 8 megapixeles előlapi kamerával művészkedhetünk, valamint egy kéttónusú LED villanó is egyértelműen látszik. A központi vezérlőegység mibenléte továbbra is rejtély, noha elvileg 3 GB RAM segíti, pakolni pedig alapesetben 64 GB-ig tudunk az eszköz memóriájába.


A kialakítás nagyon hasonló a HTC 10-hez

A képek alapján jack csatlakozóra most már ne számítsunk, cserébe C típusú USB csatlakozót kapunk, mellette pedig monó multimédiás hangszóró mutatkozik. A BoomSound audiotechnika kizárólag fülhallgató csatlakoztatása mellett lesz elérhető, feltesszük így jack adaptert is csomagolnak a készülék mellé. Az ujjlenyomat-olvasó szenzor a megszokott helyen, a fizikai Home gomb felületén keresendő.

Hol van Jack?
Hol van Jack? [+]

Az Android 7-et futtató HTC Bolt hivatalosan október 18-án mutatkozik be, az árazásról és a specifikáció egyéb, de nyilván kiemelt fontosságú paramétereiről csak ekkor tájékozódhatunk bővebben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Renderkép jelent meg a HTC Boltról

    A jelenlegi csúcsmodell formai adottságai egy középkategóriás termékben, ha nem Sprint-exkluzív lesz, akkor egy jó árcímkével még esélye is lehet.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés