- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DroneZ
aktív tag
én úgy voltam vele: nem szánok én erre egy percet sem, hogy jó neki szellőznie vagy hogy nem, "tettem" rá egy nagyot.
vizesblokk megoldotta a gondokat, csak közöltem, bizony azon is lehet főzőcskézni.
ps: ezentúl kéretik mellőzni a "így oldd meg a gondot mert így fa**a lesz" privátokat és hsz-eket. köszönöm.
-
DroneZ
aktív tag
válasz
antikomcsi #73 üzenetére
nagyon kell neki a szellőzés, az én házamban pl csak nyitott ajtónál tudok vele játszani mert annyira szigetelt, hogy nem kap elég levegőt és bizony volt alkalom mikor freeze. gondolom egy kellően szellőztetett házikóban jobban viseli. egyébként nekem játék közben simán felkúszott akár 85-90 fokig is a maghőmérséklet.
mod: ki ne találja valaki hogy farigcsáljak meg egy 45k-s házat mert azt megnyúzom
-
DroneZ
aktív tag
nagyon kíváncsi leszek ha kijön milyen lesz. elsőre nem tetszik, de inkább a kinézet miatt. nem úgy ismertem meg az nvidiát, hogy bármi is gátat szabhatna nekik, erre tessék. egy ilyen majdhogynem hangyaf*sznyi probléma előtt buknak meg...
most bizonyítani akarnak hogy márpedig csak azért is megcsináljuk és emiatt nem haladunk tovább? nem értem a logikájukat. azt vártam volna, hogy feltúrbózzák majd és egy jóval erősebb, izmosabb akár még olcsóbb kártyával rukkolnak elő, erre még mindig itt rostokolnak ezzel az izével. egy ideig terveztem a megvételét, de készlethiány miatt ez elmaradt. lehet mégis inkább csak az előző verzió lesz belőle valamikor, akár használtan is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest