- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tian66
senior tag
Köszönöm a kimerítő választ. A kérdésem inkább csak költői volt, magam is rutinos túrázó vagyok. Én is mérem és mérlegelem a cuccot, hogy mi jön és mi marad. Általában azért nem jutok 10 kg alá mert az útvonalon sokszor se víz se étel utánpótlás nem megoldható. 2 napra való adag meg súlyban is sok.
-
A szabadon alvásnál téged nem zavarnak a szúnyogok, böglyök meg mindenféle bogarak? Illetve a párás levegő hajnalban, ami mindenre leereszkedik és nedvessé teszi a teljes felszerelésed?
Bocsa ha hülyéket kérdezek, csak összesen egyszer aludtam így a szabadban nagyon régen és az sem volt számomra valami kellemes élmény. De mozgatja a fantáziámat továbbra is, ezért gondolkodom rajta, hogy kipróbálnám újra. Csak a sátor számomra ad egyfajta biztonságérzetet ill. privátszférát, azért szeretem. De kipróbálnám azt is, milyen lehet ilyen bivakszálláson vagy barlangnyílásban aludni.
Amúgy nem tudom hallottátok -e, hogy pl. a Tátrában nem is lehet hivatalosan bivakolni?
Amit amúgy én abszolút nem értek. Hisz az embernek valahol aludni kell és mi van, ha pl. eltéved...de Magyarországon úgy olvastam lehet ill. vannak bivakszállások is. Én a Gerecsében a Piros túra mentén kaptam néhány tippet, szóval szerintem arra fog vezetni szerintem az első utam.
-
Csabroncka
addikt
"Én személy szerint menetben kevesebbet fogyasztok mint egy átlag nap ülőmunkával." Ez gy kicsit ellent mond az én értelmezésem szerint.
Gondolom arra gondoltál, hogy napközben keveset eszel, de inni viszont kell.
A tömegen úgy lehet jelentősen faragni, ha az innivaló (is) minimális, kérdés mennyire vagy a civilizációtól gyalog.
A hálózsákot én is gyenge pontnak érzem, a többi viszont szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD