- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
LasseFriden
csendes tag
A Google mára gyakorlatilag álhíreket terjesztő, demokratikus rendszereket lebontó spamcéggé vált. Meg is szűntettem a Gmailemet és minden kapcsolódó szolgáltatást. Elég megnézni, hogy a Chrome rögtön az Origot és az Indexet ajánlja fel fő hírforrásoknak és minden létező felületen tolja az arcodba az agyatlanságokat, klikk reményében. Ilyen szempontból rosszabb, mint a Facebook, ott legalább eldönthetem, hogy megnyitom vagy sem, és nem ezen alapszik a komplett oprendszer. Nekem aztán ne ajánlja fel, hogy helyettem rendszerezi a mailjeimet, olvassa a repteres beszállókártyáimat, kémkedje, hogy merre járok, hát ez milyen kibaszott disztópia már?
Én egyébként Qwant-ot használok már vagy egy éve, teljesen jó. iPhone-on Firefoxra beállítható alapértelmezett keresőként, asztalon dettó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest