- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Nem, nem ezért használjuk mert a legjobb. A legtöbben azért, mert pl. a Chrome egy időben kb. mindennel települt.
A McAfee is mindennel települ(t), mégsem piacvezető: Avast (17,4%) McAfee (4,9)
A Microsofté meg alapból benne van a Win10 -ben és lám, az Avast őt is megelőzi (ezt mondjuk nem gondoltam volna, valószínűleg az Avast is mindennel települ, és ha már fent van, egy kínszenvedés leszedni így hát inkább marad).
A másik meg a megszokás.
Én adtam egy esélyt a Bing -nek is mikor először használtam az Edge -t, nem jött be, a találatai nem voltak relevánsak számomra.Az sem igaz, hogy nem reklámozza magát. Menj fel más böngészővel a google.com oldalra és már is zaklatni fog, hogy miért nem ezt használod, hiszen az olyan jó.
....
Csinálsz egy böngészési adatok törlést és már is megjelenik a reklám.Az lenne a durva, ha egy weblap a cookie -k törlése után is tudná hogy mit választottál ki rajta a múltban. Akkor meg az lenne a baj.
Safariban és Chrome -ban is benne van default a nyivákolók keresője, aki akarja kiválaszthatja. De nem akarják mert a Google akkora előnyben van amit nem tudnak lefaragni. Korábban kellett volna felébredni, ez már veszett fejsze nyele.
-
tha_answer
őstag
"Minden szegmensben van a Google-nél jobb ajánlat."
azert hasznalunk kuglit mert az a legjobb.
a kuglit sosem lattad reklamozni. miert? mert nincs ra szuksege.termeszetesen a piac sem mindenhato. megcsak nem is mindig garantalja h a legjobb nyerjen.
a problema hha a piaci hatalmat jaradekszedesre forditja. vagy az allam szedjen jaradekot vagy senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest