- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Nem, nem ezért használjuk mert a legjobb. A legtöbben azért, mert pl. a Chrome egy időben kb. mindennel települt.
A McAfee is mindennel települ(t), mégsem piacvezető: Avast (17,4%) McAfee (4,9)
A Microsofté meg alapból benne van a Win10 -ben és lám, az Avast őt is megelőzi (ezt mondjuk nem gondoltam volna, valószínűleg az Avast is mindennel települ, és ha már fent van, egy kínszenvedés leszedni így hát inkább marad).
A másik meg a megszokás.
Én adtam egy esélyt a Bing -nek is mikor először használtam az Edge -t, nem jött be, a találatai nem voltak relevánsak számomra.Az sem igaz, hogy nem reklámozza magát. Menj fel más böngészővel a google.com oldalra és már is zaklatni fog, hogy miért nem ezt használod, hiszen az olyan jó.
....
Csinálsz egy böngészési adatok törlést és már is megjelenik a reklám.Az lenne a durva, ha egy weblap a cookie -k törlése után is tudná hogy mit választottál ki rajta a múltban. Akkor meg az lenne a baj.
Safariban és Chrome -ban is benne van default a nyivákolók keresője, aki akarja kiválaszthatja. De nem akarják mert a Google akkora előnyben van amit nem tudnak lefaragni. Korábban kellett volna felébredni, ez már veszett fejsze nyele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest