- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobbo
senior tag
wd tv live mellett meg van valos piaca a htpc-nek?
-
Xirtam
veterán
A kijelzős tetszetős!
-
priti
addikt
Ezeket úgy kéne csinálni, mint a konzolokat. Egyedi oprendszerrel egy jól kitalált konfig, ami csak a filmről és a zenéről szól, "integrált" TV-tunerrel amiről ki lehetne vezetni a bemeneteket, a hangkariról szépen le lehetne venni az előerősített bemeneti jeleket a végfoknak és hozzá valami netről leszedhető oprendszer, aminek még telepítés előtt választod ki az összetevőit személyre szabhatóan és szépen frissíti magát a netről. Kvázi száműzné a DVD lejátszókat és a házimozi rendszereket, csak elég nehéz megoldani az audio erősítést közvetlen a számgéppel egy dobozban elég zajos, tele kéne rakni árnyékolással az egészet hogy a végfok ne szedje össze.
A távirányító effektíve egy USB billentyűzet, hotkey mindenre, aztán kész, most is van rengeteg ami eltérő formájú bill, csak egy lépés. Persze lehet építeni is, de igazi HT oprendszer nélkül szerintem illúzió valahol ez az egész még. Attól hogy ilyen házba rakom az mATX lapot még ugyanúgy csak egy hangkari kimenetem van, ha meg kell mellé a házimozi szett is akkor meg minek, benyomom az USB-be a penen a filmet azt megnézem azon. Tök felesleges ezért mégegy PC pláne így, hogy veszek egy 5 méteres HDMI kábelt és összekötöm az asztalit fél perc alatt a TV-vel, projektorral. Amolyan műszaki dísznek meg szvsz elég ronda nagy dög azért ez még mindig, tettek rá egy equalizer-t ...nahh, nagy kalad. -
forgonati
őstag
Fúbazz. Ez igen. Tetszetősek, bejövősek. Ha akarnék épiteni htpc-t, igy képzelném el.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bogyó bá' #23 üzenetére
HT-01-ek egész jók, de nem tiszta, hogy a DVD alatt iMON, vagy csak egy szimpla IR-vevő van?
Na ez a Live2 még ha euróban 125 lesz is megérné
iMON VFD-nek van a piacon megfizethető alternatívája?
Van valami 7"-os ODD helyére építhető LCD azt hol, és mennyiért lehet beszerezni? -
csongi
veterán
Nem is olyan rossz.
Lassan csak lesznek a piacon, még olcsóbb termékek is. Olyan 5-10 K körül. Egy olyanra már lehet beruháznék. -
aram01
nagyúr
jók
-
Szerintem szépek és meg is érik az árukat!
-
Trolluska
tag
A 125$ elírás, vagy tényleg ennyi?? Az imon VFD magában 100 euro. A hasonló házak mind 35-40k környékén vannak minimum. Ami nem teljesen világos a weblapjukon sem, hogy a szélesség vagy a mélység 470mm? (ők a 370-et hossznak írják) Ha már hifi formájú egy ház, akkor a mérete is illeszkedjen a hifihez szerintem.
-
Quan-Chi
őstag
ez már igen! végre egy igényes anyagból készült, modern letisztult formájú HTPC ház ... ráadásul elég baráti áron! igazán tetszik! kár hogy nem tervezek HTPC-t építeni
-
madarasz92
őstag
Szerintem is szépek elegánsak..
És nem is tul drágák.. -
P00By
nagyúr
Erősítő
Csak ez a kék...
-
kukorizz
csendes tag
Szép elegánsak
-
Gusztáv
addikt
Egész szép, csak kérdéses, hogy lehet e majd itthon kapni. Nekem M2 station van, és meg vagyok vele elégedve, de a szálcsiszolt előlap jobb mint a lakfekete műanyag. Az Imon-ra meg nem igazán tudnék alternatívát, nem tudom mitől gagyi. Mondjuk ezeknél a házaknál inkább a mélység problémás. Én szívesen látnék olyat ami lapos + mATX-es és a táp az alaplap mellett van.
-
törölt tag
Mé' kell mindent szálcsiszolni?
-
Devid_81
félisten
Latom mindenkinel bevallt ez a kek led
-
Gorneck
legenda
válasz
VaniliásRönk #12 üzenetére
Annyit nem ér meg viszont...főleg ha abból indulok ki, hogy a CM elit 360-ja 9-10k vagy point of view M2-station-je 10k környékén beszerezhető...ha nem is ilyen szépek azok a házak, de nagyságra hasonlóak. Nekem CMem van és nagyon elégedett vagyok vele...
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #12 üzenetére
Akkor meg már nem éri meg (nekem legalábbis).
-
Gyuri27
félisten
Kiváncsi leszek az amerikás 12 ruppós ár itthon mennyi lesz.
Amúgy tetszetős. -
Dyno
veterán
Nagyon tetszik, HTPC amiben gondolkodom egy ilyen Media II-ben jól mutatna, 60$ meg nem sok érte.
-
engusz
veterán
Mikor szoknak le ezekről az ultra-gagyi VFD kijelzőkről (és távirányítókról)? Tudom, nincs normális alternatíva, de akkorish.
-
Fáraó
őstag
Igen, a LED-et kikapcsolod, vagy nem kötöd be.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Szélesebb lehet, csak magasabb ne legyen
, ezektől a tömzsi vackoktól a hideg futkos a hátamon...
Szerk.: Nem tudom mi a baj a kékkel, a retro sárgás-narancsos most trendibb?
Szerintem teljesen mindegy milyen színnel világít az arcodba mikor filmet néznél sötétben, a lényeg hogy ki lehessen kapcsolni.
-
orbano
félisten
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
legyen csak 43cm a szélessége a HTPC házaknak...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nem rossz, de ez is inkább egy kocka, igazán lehetne több laposabb megoldás is, amibe csak lowprofile kártyák férnek el, de rendes mATX alaplapot fogad, és akkor akár egy egyszerű, olcsó 5.25"-os ODD is elférne az alaplap mellett, nem felette, összesen 31-32cm lenne a szélessége.
-
Fáraó
őstag
Ezek tényleg szépek. Semmi csicsa, csak letisztult és ízléses forma.
-
Psych0
őstag
nagyon jól néz ki és az ára is rendben van
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India és az AI a McDonald's jövője?
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest