- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz
sz.balazs.95 #251 üzenetére
vagy ha a top3 egyenletesebben oszlana meg
-
HKorn
veterán
válasz
daniel909 #239 üzenetére
Asszonynak egy 630 van itthon, egészen pontosan 40-ért vettük neki, nyomkodtam eleget, mire beállítgattam neki mindent. Kicsit túlzás ahogy leírod az 512-es készülékeket, nem hogy használhatatlan, hanem teljesen kellemesen használható (mondom egy 930 után, pedig nem egy kategória a kettő.)
Ha az android csak ennyire lenne smooth 40 ezerért, egy büdös szót nem szólnék, de mindketten tudjuk, hogy nem így van
-
HKorn
veterán
válasz
karldergroße #234 üzenetére
a 3-as pontot lehúzhatod a listáról, az megy szépen WP alatt, én is google mailt, névjegyzéket és naptárt használok.
Kb az én sztorim is nagy vonalakban olyan, mint a tied, én a Nokiás korszakom után egy Ace-be futottam bele nag lelkesen, hogy isten az android, aztán fél év múlva csak azért nem vertem szét atomjaira kalapáccsal, mert még jó áron el tudtam adni.
Én akkor teljesen ismeretlenül beleugrottam a WP7.5-be és azóta is itt vagyok, teljesen elégedetten. Később egy esélyt adtam még az androidnak egy tablet személyében, azt írtam is pár hsz-szel feljebb, arra jó volt, hogy végképp elfelejtsem a droidot, egyszerűen nem az én világom.
Elhiszem, hogy egy 150K+-os készüléken még élvezhető is a droid, de egy olyan rendszer, ami egy 40-50 ezres készüléken nem bír normálisan futni, az nálam nem érdemel több esélyt.
-
HKorn
veterán
Mindenesetre én örülök annak, ahogy olvasgatom az ilyen topikokat, hogy egyre többen vannak a WP mellett.
Mikor megvettem a 710-em 2012 januárban, még csak ugyanaz a pár arc írogatott a WP szakmai topikban, most meg már egyre többekkel találkozni, egyre többen fedezik fel, hogy ez egy jó rendszer és igenis alternatíva lehet a másik kettő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest