- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Az nem számít, ha az Ő képe az egyetlen konkrétum, amin el lehet indulni, mert te semmit se linkeltél...
Az alapján a balszél gyak jobb felső sarok. A lulnézeti képnél meg bal felső... Mindenki azt választ, amit akar, elvégre nem jelöltél meg semmi támpontot a balszél-en kívül...
Nem állítottam, hogy ezek a házak relevánsak. Azt kérdezted, hogy van-e, hát én megmutattam, hogy van. Kis házba is bele lehet tolni oda egy ventit, ha már egyszer ITX lapban akarsz szenesre tuningolni... Mitöbb, ragacsos GAP-el alu-bordát is lehetne mókolni a FET-sorra...
Tudom én, hogy kötexel, láttam az első pillanattól kezdve, de ki vagyok én, hogy elrontsam a játékod?
-
TESCO-Zsömle
titán
Először is nem írtad, hogy melyik képen balszélen. Én az alapján a kép alapján tájékozódtam, amit plömplöm linkelt.
Másodszor az a fehér ott Mini PCI Express.
A hírben is benne van, hogy A kisméretű, kék színű nyomtatott áramköri lapra az LGA1155 foglalaton felül felkerült még két darab DDR3 memóriafoglalat, egy darab PCIe x16 sín, egy mini PCIe foglalat, és két SATA 6 Gbps, illetve egy pár SATA 3 Gbps csatlakozó. Az alaplapot megfordítva egy mSATA csatlakozósorra bukkanhat a majdani vásárló, így nem marad el az SSD Caching támogatás sem.Fejből csak ez a két ház ugrott be, keresgélni nincs kedvem.
Enermax Fulmo GT
Thermaltake Spedo Advance -
TESCO-Zsömle
titán
frankó légáramlással
Amennyire tudom az nem az alaplapon múlik, hanem a házon...
Móci: Ezen a lapon is vannak alul fet-ek, és limitálni kellett a BCLK-t 180MHz-en, mert elfüstölt: DFI LanParty MI P55-T36. A linkelt oldalon vannak tuningeredmények is.
Valamennyit biztos lehet ezzel is tuningolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged