- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ennyivel tud többet a mostani legjobb PC-nél az X1/PS4:
- a CPU és az IGP egységes virtuális memóriát használ
- az IGP kezeli a laphibát
- teljesen koherens a megosztott rendszermemória a CPU és az IGP között
- az LDS-t és a leválasztott VRAM-ot egyetlen címezhető memóriaként láthatja az IGP-n futó kernel
- a rendszer bármelyik processzormagja munkafolyamatot indíthat az IGP-n, vagy az IGP saját magán
- nincs korlátozva a grafikus futószalagon az UAV-k és az SRV-k száma
- egyszerűen oldható meg az IGP statikus particionálása
- támogatott az aszinkron memóriamásolás a grafikus futószalag működésének leállítása nélkül
- van atomi utasítás és RWBuffer minden shader lépcsőn, illetve támogatott a globális stencil inverzió(#143) tom_tol: Számomra mindegy, hogy ki mit vesz. Én csak leírom a eltéréseket.
-
sad_Vamp
őstag
Csak úgy megjegyezni az "új" gomb segítségével kell!
Miért kéne folyton cserélni?! Már így is rengeteg szemetet termel az esztelen fogasztás.
PC-s piac mint olyan SOHA nem fog megszűnni, mert akkor mi a túrón fogunk dolgozni, vagy tartalmat előállítani, már itt megbukott az elméleted. Épp ezt mondtam, hogy nem szükségszerűen, simán tovább fejleszthetik a mostani architektúrát.
Ha meg ARM-os korszaknak kell következnie akkor igyis úgyis az fog következni... nem tudom mit parázol ezen előre, nem te döntöd el, hanem az idő, az igények, meg a vezető cégek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Látsz ma VGA-t a next-gen konzolokban? Na ennyire fontos ez a piac. Körülbelül mindenkinek érdektelen, hogy lesz-e a jövőben VGA-piac, mert ma sem termel szinte semmi hasznot. Ha le kell lőni ezt a piacot, hát le kell lőni. Szemrebbenés nélkül megteszik majd a gyártók. Az ok pedig az, hogy az AMD a mostani egy negyedévben több pénzt fog keresni a konzolokon, mint amennyit keresett a VGA-kon az elmúlt egy évben. Igen egyértelmű, hogy melyik üzlet a jövedelmezőbb.
-
sad_Vamp
őstag
Mondtam én ilyet hogy kiesik?!
HOL?!
Azt mondtam, hogy ha leülnének és megegyeznének, már most lehetne egy vékonyabb API.... De mivel nem fognak, valószínűleg legalább 3-4 év ringatózás lesz ide-oda... aztán, a végén fog csak kiderülni ki az aki jól válaszott, és ki az aki befürdik a vett cuccával, mert zsákutca lett. ennyi.
Tök mind1 hogy mi termelte ki és miért. (érdekel az hogy az internetet a hadsereg "termelte ki"? mert engem nem, de előszeretettel használom ebben a pillanatban is) Irreleváns, ha úgy lenne hogy különválik, majd akkor megy a maga útján és kész.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Minden Gaming Evolved szerződés alapja, hogy PC-n kell lennie a legjobbnak a programnak. Az AMD egy PC-s gyártó, számára az a jó, ha megveszed a hardvereit. Azért fizetnek a kiadóknak egy csomó pénzt és adnak egy csomó segítséget, hogy legyen oka annak, hogy 100-150k-ért Radeont vásárolj. Ez az üzlet az AMD-nek ebben. Az EA-nek meg az az üzlet, hogy részben finanszírozott a PC-s port, és az AMD agyonreklámozza azt, tehát arra sem kell sokat költeni, illetve ha érdekli a pénz a kiadót, akkor az AMD szívesen vásárul 2-3 millió kódot olcsón, hogy azokat a kártyák mellé csomagolják. Ez már kapásból egy fix 5-10 milliós bevétel a PC-s portnál.
(#83) Mardel: Korábban mondta az AMD, hogy a Gaming Evolved célja, hogy az adott játék PC-n nézzen ki a legjobban, és erre szerződnek a partnerekkel.
-
Set-Comment™
senior tag
-
Set-Comment™
senior tag
Tudnám milyen logika alapján gondolod ezt. Jelenleg a nextgen technikailag fejlettebb bármelyik csúcs konfignál, hiába tonnányi ram és ghz. Ez kb olyan, mint amikor egy v8 alá raksz egy háromsebességes automata váltót, itt tart most a pc. Ezt nem csak itt írják, mindenhol. Nem népbutítás folyik, hanem egyszerűen sok a szűk keresztmetszett pc-n ami miatt sokkal erősebb konfigok kellenek ugyanazon teljesítmény eléréséhez.
Aki ezt képtelen belátni az kérem finoman fogalmazva is hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest