- Yettel topik
- iPhone topik
- Jött két új Amazon Kindle Scribe, köztük egy színes
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Abszolúte megértelek, pontosan ugyanebben a cipőben járkálok én is... Én is a P10-et néztem a legolcsóbb alternatívaként. Meg a Honor 9-et, de abból hiányzik pár apróság, ami talán mégse akkora apróság, mint pl. optikai képstabilizálás...
Az AMOLED, az IP67, stb, viszont hiányoznának mindkét választás esetén. Nem beszélve az EMUI eltűréséről... De középkategóriás Samsung nem lenne nagy lépés (néhány esetben visszalépés is)... Viszont pár hónapja vettem egy Tab S3-at, ergó elférne ezúttal egy nem-Samsung telefon a zsebemben. Ami lehetőleg dupla kamerás és/vagy képes némi otpikai zoomra.Ezeknek pedig ismét a P10 felel meg a legkönnyebben. Na de még egy kis várakozás belefér, meglátjuk milyenek lesznek az idei szereplők.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest