Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Robertoq #36 üzenetére

Megpróbálom. :D De ahogy látod itt se csak engem zavar a túl vékony telefon.
    A régi iPhone-om azrét ment tönkre mert annyit esett ki a kezemből! Ugye az érintőkijelzőt mindenki félti. Azt nem meri az ember úgy megmarkolni. Nem marad más, mint a széle. De ugye a régi iPhone-nak az még le volt kerekítve. Ezért ha csak egy kicsit is rosszul vagy hirtelen fogtad meg repült ki a kezedből! :D
    Én többször is eljátszottam azt a mesékben alkalmazott figurát, amikor a szappan kicsúszik az emberkék kezéből és a levegőben kapkod utána. Na én ugyan ezt játszottam csak iPhone-nal.

Most egy LG-m van. Ez ~ 14-15mm vastag. Ennek már jobb a fogása. Rálehet markolni rendesen, de mivel ennek a szarnak is ívelt az oldala, ezért van hogy ezt is dobálom! :D
    Amúgy az i4-től az egyenes oldallap miatt már sokkal jobb a fogás ilyen vékonyság mellett is.

Szóval ha 7mm lesz az átlag én nem fogok telefont venni :D Egyszerűen nem kényelmes. Nem simul bele a kezembe. Ujjbeggyel tudom tartani úgy, hogy az egyik sarka a tenyerem közepéhez támaszkodik.
    Pötyögés közben is hasonló a helyzet. 3 ujj támasztja egyik oldalról a tenyér plusz ugye a hüvelyk ujjal pötyögök közben. Ha véletlenül mondjuk mozgás közben az a 3 ujj kicsit megszorítja a telefont - akármiért - akkor az ívelt oldalfelület miatt a telefon úgy csusszan ki a kezemből mint egy szappan :D

Új hozzászólás Aktív témák