Hirdetés

Karcsúbb lesz az új iPhone?

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy az Apple olyan újszerű IPS érintőkijelzőn dolgozik, melyben a kapacitív szenzorok nem külön rétegen, hanem közvetlenül a képpontok között kerülhetnek elhelyezésre, mely révén a panel egy üvegréteggel vékonyabb lehet. Ennek köszönhetően az iPhone 4S jelenlegi 2,98 milliméter vastag megjelenítője 2,54 milliméterre fogyhat, vagyis az előrelépés ezzel még nem lenne elegendő. Pletykák szerint azonban az új iPhone a jelenlegi 1,1 milliméteres üvegborítás helyett mindössze 0,5 milliméter vastag fém hátlapot kaphat, melyt nem csak a fogyásban segít, de a fürgébb grafikus társprocesszor és az LTE modem hőjét is jobban elvezeti. Ezen túlmenően még kompaktabb nyomtatott áramkör és nagyobb energiasűrűségű akkumulátorok használata is szóba került, mely a megnövelt kapacitása ellenére is csupán 3,84 milliméter vastag lehet. A végeredmény pedig nem más, mint egy mindössze 7,9 milliméter vastag 4G LTE iPhone, mely üzemidő és dizájn terén sem köt kompromisszumokat. Legalábbis az elemzők és a rajongók szerint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Új külsőt kap az új iPhone

    A kiszivárgott tartozékok tanúsága szerint jelentősen átdolgozott belsőre és külsőre lehet számítani az új iPhone kapcsán.

  • Sony kijelzőt kap az új iPhone?

    Az IHS Displaybank értesülései szerint a Sony már megkezdte az integrált kapacitív szenzorokkal ellátott kijelzőpanelek sorozatgyártását.

  • Új iPhone – NFC, LTE és 1 GB RAM?

    Pletykák szerint dizájn, műszaki paraméterek és szolgáltatások terén is komoly előrelépést ígér az Apple idei okostelefonja.

Előzmények

Hirdetés