- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Megpróbálom.
De ahogy látod itt se csak engem zavar a túl vékony telefon.
A régi iPhone-om azrét ment tönkre mert annyit esett ki a kezemből! Ugye az érintőkijelzőt mindenki félti. Azt nem meri az ember úgy megmarkolni. Nem marad más, mint a széle. De ugye a régi iPhone-nak az még le volt kerekítve. Ezért ha csak egy kicsit is rosszul vagy hirtelen fogtad meg repült ki a kezedből!
Én többször is eljátszottam azt a mesékben alkalmazott figurát, amikor a szappan kicsúszik az emberkék kezéből és a levegőben kapkod utána. Na én ugyan ezt játszottam csak iPhone-nal.Most egy LG-m van. Ez ~ 14-15mm vastag. Ennek már jobb a fogása. Rálehet markolni rendesen, de mivel ennek a szarnak is ívelt az oldala, ezért van hogy ezt is dobálom!
Amúgy az i4-től az egyenes oldallap miatt már sokkal jobb a fogás ilyen vékonyság mellett is.Szóval ha 7mm lesz az átlag én nem fogok telefont venni
Egyszerűen nem kényelmes. Nem simul bele a kezembe. Ujjbeggyel tudom tartani úgy, hogy az egyik sarka a tenyerem közepéhez támaszkodik.
Pötyögés közben is hasonló a helyzet. 3 ujj támasztja egyik oldalról a tenyér plusz ugye a hüvelyk ujjal pötyögök közben. Ha véletlenül mondjuk mozgás közben az a 3 ujj kicsit megszorítja a telefont - akármiért - akkor az ívelt oldalfelület miatt a telefon úgy csusszan ki a kezemből mint egy szappan -
Dany007
veterán
válasz
pusszycat #33 üzenetére
"nem tudsz megszabadulni tőle az esetleges karcok miatt."
Ja, de ha azt feltételezzük, hogy mindenki tokban hordja akkor máris jelentéktelenné válik az a tény, hogy esetleg karcos, hiszen a következő vevő is tokban fogja hordani
Ergo aki tokban hordja annak nem számít ha karcos úgyse látszik vagy úgysem tűnik fel tokon keresztül. Aki meg nem, annak meg úgyis karcolódni fog egy idő után tehát tökmindegy! -
Dany007
veterán
Ezzel egyetértek. De számomra elképzelhetetlen, hogy egy épeszű vásárlónak számítson pár milliméter! Egyszerűen hihetetlen.
A cikkben is írt számok tükrében egy bolton belül kézben fogva senki észre se venné azt az 1,4 millimétert.Én szerintem ez már nem a vásárlók sara. Nyilván a kezdetekben az volt. De ami az igazat illeti egy ilyen vékony telefont már aligha lehet kényelmesen és stabilan megfogni. Mondjuk ez most mindegy is. A lényeg, hogy szerintem ez már inkább a gyártók versengése egymással. Mert valami elborult marketinges azt hiszi, hogy attól ők menőbbek lesznek ha 1 mm-rel vékonyabb telefont adnak ki. És mára ez már eljutott elfajult egy olyan szintre, hogy nem érdekli őket a júzerek véleménye.
Persze ez csak az én meglátásom. De itt a szakmai fórumokon tapasztalatom szerint a többséget már nem érdekli, hogy 10mm- vastag egy telefon vagy csak 9.Ellenben az üzemidő annál inkább téma itt a fórumon is - és az életben is(!) -. Képzeljük csak el, ha azt a 3,84mm-es akkumulátor réteget megnövelnék mondjuk csak 1,5x-esére. Tehát lenne olyan 1,7mm-rel vastagabb. Akkor vajon mennyivel bírná tovább a telefon? Mert a pletykák alapján így is tovább fogja bírni valamivel. Na de vajon akkor? Lehet kibírná 3-4 napig is, mint ahogy egy normális telefonnak / mobil eszköznek illene? És akkoris mi lenne? 7,9+1,7 az még mindig csak 9,6mm vagyis még mindig 1 centi alatt maradhatnának.
Na most akkor melyik a fontosabb? Mert nekem, mint használónak(!) az akkuidő.@dani993:
Nem akarok trollkodni. De értem mire célzol!
-
Dany007
veterán
Tehát ha jólérem akkor ez az egész katyvasz azért lesz, hogy a jelenlegi 9,3mm-es vastagságból csináljanak 7,9-et. Vagyis nyernek vele 1,4 millimétert!
Ez komolyan számít bárkinél is? Bármilyen épeszű embernél számít bármit is 1,4 milliméter a vastagságban?
Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy ez teljesen fölösleges? És most nem csak iPhone-ról van szó. Bármelyik gyártót alapul vehetjük. Ezek arra verik kinek vékonyabb a telefonja? És ilyen tized milliméteres versengésekbe kezdenek? Normálisak ezek?Az akksiidőre leszek kíváncsi, meg arra a nagyobb sűrűségre amit már évek régen "meghirdettek". Mert annak lenne érdemi előnye. Ha 1-2 napnál tovább is bírná a telefon. Na de az, hogy 1,4mm-rel vékonyabb kb ki nem sz***ja le kategória!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest