Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Robertoq #36 üzenetére

Megpróbálom. :D De ahogy látod itt se csak engem zavar a túl vékony telefon.
    A régi iPhone-om azrét ment tönkre mert annyit esett ki a kezemből! Ugye az érintőkijelzőt mindenki félti. Azt nem meri az ember úgy megmarkolni. Nem marad más, mint a széle. De ugye a régi iPhone-nak az még le volt kerekítve. Ezért ha csak egy kicsit is rosszul vagy hirtelen fogtad meg repült ki a kezedből! :D
    Én többször is eljátszottam azt a mesékben alkalmazott figurát, amikor a szappan kicsúszik az emberkék kezéből és a levegőben kapkod utána. Na én ugyan ezt játszottam csak iPhone-nal.

Most egy LG-m van. Ez ~ 14-15mm vastag. Ennek már jobb a fogása. Rálehet markolni rendesen, de mivel ennek a szarnak is ívelt az oldala, ezért van hogy ezt is dobálom! :D
    Amúgy az i4-től az egyenes oldallap miatt már sokkal jobb a fogás ilyen vékonyság mellett is.

Szóval ha 7mm lesz az átlag én nem fogok telefont venni :D Egyszerűen nem kényelmes. Nem simul bele a kezembe. Ujjbeggyel tudom tartani úgy, hogy az egyik sarka a tenyerem közepéhez támaszkodik.
    Pötyögés közben is hasonló a helyzet. 3 ujj támasztja egyik oldalról a tenyér plusz ugye a hüvelyk ujjal pötyögök közben. Ha véletlenül mondjuk mozgás közben az a 3 ujj kicsit megszorítja a telefont - akármiért - akkor az ívelt oldalfelület miatt a telefon úgy csusszan ki a kezemből mint egy szappan :D

• Dany007

veterán

válasz pusszycat #33 üzenetére

"nem tudsz megszabadulni tőle az esetleges karcok miatt."

Ja, de ha azt feltételezzük, hogy mindenki tokban hordja akkor máris jelentéktelenné válik az a tény, hogy esetleg karcos, hiszen a következő vevő is tokban fogja hordani :D
    Ergo aki tokban hordja annak nem számít ha karcos úgyse látszik vagy úgysem tűnik fel tokon keresztül. Aki meg nem, annak meg úgyis karcolódni fog egy idő után tehát tökmindegy! :D

• Dany007

veterán

válasz joey04 #23 üzenetére

Értem. Ez esetben tényleg rengeteg nem "épeszű" birka ember van a Földön! :R

• Dany007

veterán

válasz D@niel #10 üzenetére

Ezzel egyetértek. De számomra elképzelhetetlen, hogy egy épeszű vásárlónak számítson pár milliméter! Egyszerűen hihetetlen.
    A cikkben is írt számok tükrében egy bolton belül kézben fogva senki észre se venné azt az 1,4 millimétert.

Én szerintem ez már nem a vásárlók sara. Nyilván a kezdetekben az volt. De ami az igazat illeti egy ilyen vékony telefont már aligha lehet kényelmesen és stabilan megfogni. Mondjuk ez most mindegy is. A lényeg, hogy szerintem ez már inkább a gyártók versengése egymással. Mert valami elborult marketinges azt hiszi, hogy attól ők menőbbek lesznek ha 1 mm-rel vékonyabb telefont adnak ki. És mára ez már eljutott elfajult egy olyan szintre, hogy nem érdekli őket a júzerek véleménye.
    Persze ez csak az én meglátásom. De itt a szakmai fórumokon tapasztalatom szerint a többséget már nem érdekli, hogy 10mm- vastag egy telefon vagy csak 9.

Ellenben az üzemidő annál inkább téma itt a fórumon is - és az életben is(!) -. Képzeljük csak el, ha azt a 3,84mm-es akkumulátor réteget megnövelnék mondjuk csak 1,5x-esére. Tehát lenne olyan 1,7mm-rel vastagabb. Akkor vajon mennyivel bírná tovább a telefon? Mert a pletykák alapján így is tovább fogja bírni valamivel. Na de vajon akkor? Lehet kibírná 3-4 napig is, mint ahogy egy normális telefonnak / mobil eszköznek illene? És akkoris mi lenne? 7,9+1,7 az még mindig csak 9,6mm vagyis még mindig 1 centi alatt maradhatnának.
    Na most akkor melyik a fontosabb? Mert nekem, mint használónak(!) az akkuidő.

@dani993:

Nem akarok trollkodni. De értem mire célzol! :D :K

• Dany007

veterán

Tehát ha jólérem akkor ez az egész katyvasz azért lesz, hogy a jelenlegi 9,3mm-es vastagságból csináljanak 7,9-et. Vagyis nyernek vele 1,4 millimétert!
    Ez komolyan számít bárkinél is? Bármilyen épeszű embernél számít bármit is 1,4 milliméter a vastagságban? :F
    Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy ez teljesen fölösleges? És most nem csak iPhone-ról van szó. Bármelyik gyártót alapul vehetjük. Ezek arra verik kinek vékonyabb a telefonja? És ilyen tized milliméteres versengésekbe kezdenek? Normálisak ezek?

Az akksiidőre leszek kíváncsi, meg arra a nagyobb sűrűségre amit már évek régen "meghirdettek". Mert annak lenne érdemi előnye. Ha 1-2 napnál tovább is bírná a telefon. Na de az, hogy 1,4mm-rel vékonyabb kb ki nem sz***ja le kategória!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés