Új hozzászólás Aktív témák
-
f_you
tag
válasz
#56573440 #47 üzenetére
Hmm, ebben lehet valami, bár karbonitridálásnál ez elég általános vastagság.
Mindenesetre ha valami különleges eljárással is csinálják a nitridréteget ilyen vékonyra, arról a különleges eljárásról egy szó nem esik a szabadalomban, szóval az nincs levédetve, vagy csak nem tűnt fel nekem. Nagyon könnyen lehet, hogy van benne valami egyedi, de én személy szerint semmi különlegeset nem látok az eljárásban -
f_you
tag
válasz
#56573440 #37 üzenetére
Köszönöm a linket, viszont ha már belinkelted igazán elolvashatnád, akkor te is rájönnél, hogy az általad linkelt szabadalomban semmi új, továbbfejlesztett eljárásról nem esik szó.
A szabadalom arról szól, hogy egy bizonyos típusú acélt sófürdőben nitridálnak (nem egy ma kifejlesztett eljárás) 580C-on (szintén a szokásos mivel a ferritben könnyebben oldódik a nitrogén), és ezt hordozható szórakoztatóelektronikai eszközhöz használják fel. A többi kb. csak körítés, az utókezeléseket sorolja fel stb. Ha ebben lát bárki valami egyedi, új, továbbfejlesztett dolgot, akkor írja le...Ja és mielőtt még rám fognátok, hogy csak irigy vagyok stb. nekem is szifonom van, de ezt az egészet akkor is viccesnek találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest