- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Nem a gyártó a lényeg, mert a hajdan lenézett CWT is tud sz@rt és hibátlant is kiadni a kezéből manapság, csak éppen az előbbi az drága papírnehezék kategóriában indul, az utóbbi meg drágán mért márkás tápegység."
Tisztában vagyok mindezzel.
Ám a hasonló tulajdonságokkal vásárolhatok tőlük egy tápegységet, és a CWT-től is... én bizony 100-ból 100 alkalommal is a bizalmamat inkább a Seasonic termékeibe helyezem.
-
Daelion
őstag
Nálam is ment egy 500-as Chieftec vagy 10 évig,még a 8800GT korszakba raktam a gépbe és a GTX 950-el váltottam ki de nem azért mert nem bírta csak már elkezdett zakatolni néha a venti illetve kontaktos lett a táp kapcsolója de ezek javíthatóak lettek volna,még most is működik és szükség is volt rá pár napja a szüleim gépébe.
Azóta volt itt egy 450-es Thermaltake táp aminek ugyan semmi baja 'budget gépbe jó volt' csak magas terhelésen az új gépbe zavaróan hangos volt a ventije ezért azt is menesztettem a mostani Cooler Master 650W MPY-re 5 év garival.
Teszi a dolgát de persze kifogtam egy coil whine-os darabot amire nem tudom,hogy jó e a garancia mivel nem hangosan csinálja csak mivel nekem érzékeny a hallásom még a ~3 méterre lévő ágyban is hallom ha csak nem áramtalanítom a gépet.
Párszor már elgondolkoztam,hogy maradni kellett volna a Chieftecnél csak én se nagyon bíztam ebbe az 'új' Chieftecbe de lehet jobban jártam volna.
-
bot1978
senior tag
15 éve egy csifi deltám van otthon a nagy gépben, túl van számtalan CFX és SLI konfigon. Kondi sem volt cserélve, semmi és hibátlan. Ezalatt FSP a munkahelyen meghalt kettő is a gépemben sima nezetéstől. Akkor mi a drága?
Általában én is savazom a gamer lehúzást, de inkább egy 80+bronz csifi táp legyen gamer, mint egy rgb ledes kompakt vízhűtő, ami fél év után szivárog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest