- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az pont egy véletlen d.
Sajnos elég vastag ujjaim vannak, mobilon elég gyakran mellécsapkodok.
Nekem még az rémlik anno a JonnyGururól, hogy az Enhance a Seasonic szintjén volt, de azt is hallottam, hogy mára már nem igaz. Volt is tőlük tápom régebben, és tényleg nagyon jó volt.
Ma már szinte csak Seasonic van, bár van egy SFX Chiftec is, azzal sincs semmi bajom.
Ja, meg van egy Chieftec külső táp is. -
bot1978
senior tag
Ha belépő szint akkor legyen belépő áron, ha viszont sz@r akkor ne legyen semennyiért se. Egy márkanevet annyi megvédeni, hogy odaírsz még valamit. Gitárban is van az nagy Fender, ami figyel magára, meg van Squier by Fender olcsóbban, az is Fender gyártás csak na… érted Te.
Persze ott indul, hogy mi a jó?
Mennyi üzemidőt adunk egy jó tápnak? 5 év? 10 év? 20 év? Lehet egy kapcsolás jó, ha az elkókat beszállító cég éppen határértéken tartott egy gépet a soron és így azok az elkók 3 év után púppal a hátukon mennek a levesbe.
Én igazából alkatrészminőségben látok különbséget manapság, illetve egyre nehezebb tényleg jó minőségű alkatrészeket találni. Drágán is szarokat adnak. Az SMD alu kondik botrány sz@rok például, mondjuk az tápban hál Isten pont nincs.
Hatásfokra amúgy ott az EU-s minimum a 80+ az nekem már elég is, védelem is szevasz szinte mindegyikben van már mindenféle. Hogy a venti mennyire hangos ott mondjuk lehet, hogy van valami értelme a drágábbnak, de igazából ez is olyan, hogy mittomén. Nincs ott, hogy ezt a típust Noctua ventivel szerelik azt meg Arctic-kal csak lebrandelik az egész dobozt és itt van, nesze neked a táp.
Viheted.
Ráírják melyik ágon hány Amper. Még a kábelkorbácsot sem forrasztják be normálisan, mert csatlakozó kell rá. Minek? Mert üvegvitrin kell PC ház helyett és csúnya a felforrasztott kábelkorbács. A forrasztásnál nincs jobb, de a forrasztás rossz értem, az nem dölux -
Véleményem szerint az FSP már nem top gyártó. A belépő cuccai kimondottan megbízhatatlanok lettek. A Seasonic ezt nem követte el. Bár nálam már ment tönkre nem rég egy AX Corsair, Seasonic belsővel.
Az Enhanced kimaradt a felsorolásból, pedig szerintem komolyabb minőséget képvisel, mint az FSP.Nincs bajom az FSP-vel, a Corsair egy Aurunot váltott, de mostanában több elfüstöltett láttam, ami zavaró. Chieftec-et pl. nem.
-
A többi cég pedig maximum egy-egy jól sikerült modellel érdemel említést, attól függően, hogy abba éppen melyik gyártó készítette az eszközt magát.
Szerintem pont az a helyzet itt is, hogy már a legtöbb kínai/tajvani OEM (CWT, Great Wall) is olyan gyártási minőséget tesz le az asztalra (ha megfizetik), hogy egy rossz szót nem lehet mondani rá. A JhonnyGuru valamelyik Corsair tápnál ismerte be, hogy a CWT már ott van minden szempontból, ahol a Seasonic. A 7 meg 10 év garancia pedig jelzi, hogy a Corsair is biztosra megy.
Nem a gyártó a lényeg, mert a hajdan lenézett CWT is tud sz@rt és hibátlant is kiadni a kezéből manapság, csak éppen az előbbi az drága papírnehezék kategóriában indul, az utóbbi meg drágán mért márkás tápegység.
-
Pedig magától értetődik:
Csinálj drága, extravagáns külsővel bíró alkatrészt a számítógépbe, ami túl van árazva és rá lehet aggatni a 'Gamer' jelzőt. Ha a többi gyártónál bejött, akkor a Csifi is bepróbálkozik. A vásárlókat ritkán érdekli a garanciaidő, viszont a "japán kondik" ugye máshol is hívószóként szerepelnek folyton. Én igazából azt nem értem, hogy ilyen árért az RGB ledsorok miért hiányoznak róluk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest