- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
culas25
tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy a fókusztávolságokat hogy lövi be a gép. Van egy előre beállított távolság lista, pl 0-tól 2 méterenként 20 méterig meg egy végtelen fókuszos.
Vagy szoftveresen kinézi magának a fontosnak vélt objektumokat, és azokban a távolságokban létrehoz egy-egy réteget a szükséges fókusztávolsággal, amik közt utólag váltunk.Azt kétlem hogy folytonosan változtatható utólag a fókusztávolság. Sőt, inkább biztos vagyok benne.
-
culas25
tag
Mikor pár éve megjelent ez a technológia nagy viták folytak, hogy megöli a fényképészetet az utólagos fókusz. Ahhoz képest eléggé nem történt semmi
Amúgy szerintem jó dolog ,de mindent egybevetve ez is csak parasztvakítás, egy egész telefont nem lehetne erre építeni. Egy fotózásra kihegyezett mobilban jó helye lesz, csak nem önmagában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest