- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Huawei Mate 20 Pro a nagyobb besztásban levőknek, és mindenki másnak Huawei P20 Pro lett.
Én mondjuk egyiket se kértem, Huawei nem jön be, amióta volt P9-esem, és fél évente jött az EU-s telóra frissítés, úgyhogy azóta én hanyagolom. Viszont Xaomi Mi A2-n is elfutnak ezek AICP rommal. Plusz mivel én admin vagyok, így nekem pluszban pl az Office365 admin appja is fent van használatban. -
Shyciii
veterán
Office365 sharepoint vállalati oldal használata, exchange levelezés, vállalati skype, sms, telefon, naptár, 1000-es darabszámú kontaktok, több oldalas böngésző használata, Onedrive, GPS, facebook, messenger (és nyilván játszani is szoktak, de ez nincs benne a céges policyben
). Így hirtelen ennyi. Itt az SE (de amúgy a 6S is, és 7-es se volt valami nyerő...) gyakorlatilag elvérzett. Lassú érzetre, nincs meg a folytonosság, és persze ezeketnek a felét se képes nyitva tartani, mindig újratöltögeti befelé. Egyszerűen kevés a memória akáhogy is van optimalizálva az iOS. És mivel az iPhone X-től kezdve kinézetben és tudásban egyre messzebb került az androidtól (árról nem is beszélve), így mi már teljesen átáltunk Androidra. Max magán használatban van 1-2 iPhone (meg a szekrényünkben pihennek a leváltott eszközök).
-
Shyciii
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest