- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem tudom eldönteni, hogy a hozzászólásod első két mondata irónia-e vagy sem.
Ha nem, akkor segítek egy kicsit: az Apple szeret a meghívókban kis utalásokat elrejteni az eseményen várható dolgokkal kapcsolatban. A fenti képen is sok ilyen van, többek között az általad kifogásolt "kalapács" (Xcode), "fecske" (Swift), "rakáta" (Launchpad).
Az unikornis pedig természetesen az egyik animoji. A meghívónak egyébként több (talán 4) változata van, mindegyik más animojira épül (https://developer.apple.com/wwdc19/), érdekes módon az unkornisos itt nem szerepel.
Ja, és persze az egész meghívó design az idei WWDC tagline-jára épül fel ("Write code. Blow minds.")
Ha irónia, akkor a fentieket úgyis tudod.
-
Wajk
addikt
ez a promo kép azért nagyon üt. Valszeg részben a Dark Mode hangsúlyozás. De azért az Unikornis nekem már kicsit túl sok
-
30z.Samu
titán
válasz
aprokaroka87 #36 üzenetére
Szerintem inkább a "lassítás" botrány miatt kapta meg.
-
Fancy-boy
addikt
Ez már tuti hogy a 13-as számot fogják használni?
Amerikában eléggé mellőzni szokták. -
niof
veterán
Én azért reménykedem, hogy az SE még megkapja. Nem szeretnék nem friss OP rendszert a telómra (sem). Most is bent vagyok vele a bétában, jelenleg 12.4 van rajta, gond nélkül fut minden. De ha nem frissítik tovább, kénytelen leszek váltani. Csak mire? Nekem az SE méretben és tudásban is elég...
-
Giovan!
addikt
Biztos el kell vinni ebbe az irányba a topikot? Eléggé off már ez az android vs iphone téma szerintem...
Amúgy kösz a választ a kérdésemre, mégha kissé túlzónak is érzem az elvérzett szó használatát néhány felsorolt szolgáltatás esetén (hiszen egy jó részük azért nem olyan hardverigényes).
-
dssport
tag
SE-128 GB és 6S-32 GB készülékeket használok. Mindegyiken fent van a legutolsó frissítés. A sebességre egyik készüléknél sincs panaszom, pedig erre nagyon kényes vagyok. Nem mondom, hogy mióta megvan pl az SE nem volt frissítés után bugos: gyorsan merülő akku vagy akadozás de vagy megoldódott néhány nap alatt magától vagy egyszer volt egy olyan szélsőséges merülés, hogy újra kellett raknom a rendszert. Nem vagyok egy hardcore user, se fb se insta se semmi ilyen egész nap görgetős bánat. Jut eszembe telefonon nem is játszok. Viszont a levelezés nagyon pörög (több fiók), podcast napi több óra, fotó, telegram, esetenként navi, okos otthon alkalmazás, to-do lista kezelése, Apple music, szótár és amazon bevásárlás kezelése. Erre a felhasználói profilra maximálisan elég mindkét készülék és nem érzem azt, hogy 1 év múlva elfáradnának a jelenlegi rendszerrel sem. Nincs akadás, fagyás. SE üzemideje általában hozza a 2 napot. Ahol rezeg a léc az a 6S kijelzője/felbontása azon már bőven látszik a kor. Viszont 100k alatt (független árat mondok, nem tudom 6s mennyi most függetlenül de mindegy is) Szóval 100k alatt nem találkoztam sebességben számomra megfelelő androiddal. Másik topikban írták a Xiaomi modelleket, azt nem kérem köszönöm.
-
Shyciii
veterán
Huawei Mate 20 Pro a nagyobb besztásban levőknek, és mindenki másnak Huawei P20 Pro lett.
Én mondjuk egyiket se kértem, Huawei nem jön be, amióta volt P9-esem, és fél évente jött az EU-s telóra frissítés, úgyhogy azóta én hanyagolom. Viszont Xaomi Mi A2-n is elfutnak ezek AICP rommal. Plusz mivel én admin vagyok, így nekem pluszban pl az Office365 admin appja is fent van használatban. -
Shyciii
veterán
Office365 sharepoint vállalati oldal használata, exchange levelezés, vállalati skype, sms, telefon, naptár, 1000-es darabszámú kontaktok, több oldalas böngésző használata, Onedrive, GPS, facebook, messenger (és nyilván játszani is szoktak, de ez nincs benne a céges policyben
). Így hirtelen ennyi. Itt az SE (de amúgy a 6S is, és 7-es se volt valami nyerő...) gyakorlatilag elvérzett. Lassú érzetre, nincs meg a folytonosság, és persze ezeketnek a felét se képes nyitva tartani, mindig újratöltögeti befelé. Egyszerűen kevés a memória akáhogy is van optimalizálva az iOS. És mivel az iPhone X-től kezdve kinézetben és tudásban egyre messzebb került az androidtól (árról nem is beszélve), így mi már teljesen átáltunk Androidra. Max magán használatban van 1-2 iPhone (meg a szekrényünkben pihennek a leváltott eszközök).
-
Shyciii
veterán
-
Ádám16
addikt
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Még egy ilyen méltatlan, komolytalan promoképet...
Unikornis fejéből kirobbanó kalapács, fecske, rakáta.Az iOS13 viszont nagyon várós. Tavaly rááltak a megszokott stabilitás visszaállítására, idén bízok benne, hogy elérkezik egy nagyobb dizájnváltás.
-
nozs23
addikt
Az Apple eddig sem szarozott ezzel.
Az iPhone felhasznalok nagy reszenek nyug egy szoftverfrissites, nem pedig valami amit varnak.
Szerintem is a RAM lesz a hunyo, tehat nem a 7-tol, hanem a 6S-tol kapjak majd meg a keszulekek. Mar csak azert is, mert a 6S-ben levo procit meg ket eve beleraktak a basic iPadbe es kizartnak tartom, hogy 2 ev legyen a termektamogatosa. -
hemaka
nagyúr
Az ujrarajzolt kezdooldal erdekes lehet, ha nem valami marhasagot eroltetnek rank megint.
-
CsonkaImo
addikt
Lehet Magyarországon jól tartják az árukat, de nyugaton nincs különösebb felára egy használt iPhone-nak egy hasonló árazású (új korában) androiddal szemben. Meg szintén a nyugati társadalom nagy része nem 4 évre vesz telefont, szóval szerintem nem lenne nagy felháborodás, ha a 6s és régebbi telefonok nem kapjám meg a 13-at. Persze én is remélem, hogy nem így lesz.
-
Alex91
félisten
Ha meghuzzak a vonalat, akkor en az 1 GB-os keszulekek tamogatasanak megszunesere tippelnek...
-
.Szaki.
addikt
Azért de, elég nagy érvágás. Többek közt szerintem ezért tudják sokkal jobban tartani az értéküket az iPhone-ok, mert sokkal tovább támogatottak, mint egy Androidos készülék.
Az 5S 2013-ban debütált és megkapta az iOS13-at. Amikor tavaly decemberben lecseréltem, akkor erősen gondolkodtam, hogy milyen iPhone legyen az utód és a hosszan tartó frissítések reményében ha nem mindössze 32GB lett volna a belső tárhelye a 6S-nek, akkor lehet azt vettem volna. Kicsit zabos lennék most ha nem kapná meg a 13-at..
Persze nyilván frissítések nélkül is hosszú távon egy kiváló telefon tud lenni, ez nem vitás, de szerintem a 6S-nek illene megkapnia a 13-at az Apple eddig frissítési módszereit ismerve. Arról nem is beszélve, hogy akkor ha ebből indulok ki, akkor a 7 is kapna még plusz egy frissítést és szia?
Én ezt az egészet kétlem, legalábbis őszintén csodálkoznék ha ez megtörténne.
-
Tuib
aktív tag
válasz
Narancskoma #6 üzenetére
Itt mire gondolsz? A Siri nem tud magyarul az oks, de milyen egyéb korlátok vannak? Most szerzek ilyen autót, azért kérdezem.
Köszi!
-
Narancskoma
tag
Jó dolog az a car play, csak nem túlságosan támogatott nálunk.
-
CsonkaImo
addikt
Ha így lesz, akkor valószínű csak abbahagyják a régebbi készülékek támogatását. Ami a lassan 4 éves 6s és régebbi készülékek esetén nem egy nagy érvágás szerintem, mai szemmel amúgy sem a leggördülékenyebb a felhasználási élmény velük. Az iOS 12 meg sokáig egy használható rendszer lesz.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
A napi trollkodás megvolt, mehetsz a kasszához.
-
30z.Samu
titán
Én arra leszek kíváncsi mit fog tudni, amitől (állítólag) csak a 7 és az újabb iPhone-ok kapják meg.
-
nozs23
addikt
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Borítékolható? Már régóta van.
Dark mode-ot várom. -
Borítékolható a csillámpóni emoji.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest