- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
senior tag
válasz
märchenPrinz #7 üzenetére
Mozillás Marketplace van, lesz. Persze egy pár dolgot meg kell oldani. De az azonosítást végezheti a BrowserID aka Persona.
-
danih
veterán
válasz
märchenPrinz #9 üzenetére
Ez a szabadság a felhasználók és a programozók irányába értendő szerintem. Az nem akkora gond, hogy ha az android egyik gyenge pontját, a túlzott hardver-diverzifikációt (és az ebből eredő optimalizálási nehézségeket) kiiktatják a képletből.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
märchenPrinz #7 üzenetére
Én erősen kétlem, hogy az alkalmazások csak netkapcsolattal futhatnak. A SnapDragonos jó kérdés, az első Fx OS telefonok ilyen procival lesznek szerelve, nem tudom más architektúrára tervezik-e az OSt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest