- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"egy funkció már megvolt GPM-ben, akkor az miért kerül ki."
Sajnos gyakorlatban 0-ról kezdték és óriásiak a hiányosságai. Nem láttad te milyen volt 2éve mikor indult, te jó ég... 1perc után szedtem le.
Fejlődik de olyan csiga tempóban, hogy hihetetlen.Előadó tiltást továbbra sincs és még 1000más apróság.
@xZer0kidx: Én csak GPM-hez akarom hasonlítani, mert azt váltja.
Az ajánlás elégé ember függő nekem többnyire eltalálja, bár azt kell mondjam a Tidal jobb volt egész pontosan változatosabb és nagyobb skálán mozgott. Bár YM is mintha egy kicsit szélesebb skálán ajánlja, lehet mert nagyobb a tartalom passz.
A YM minősége biztos, hogy rosszabb a GPM-hez képest ezt több fórumon is megerősítették, nekem is elsőre feltűnt sajnos.
A hangosság inkább ront mint javít a dolgokon.
@Šolaire: A telefonod alapértelmezett hang keverését használja. Ha telefonodban nincs alap EQ lehetőség, akkor sajnos nem lesz. Igen GPM ajánlott sajátot, ha nem volt rendszerszintű.
-
vicze
félisten
válasz
huvelyphone #8 üzenetére
"kiadási év alapján lehessen rendezni az albumokat."
Na ja milyen hülye is akarna, így keresni...@badd: "ha teljes könyvtár shuffle módot akarok, vagy akár csak előadón belül is, akkor külön kezeli a kettőt, szóval választani kell a gyárilag YT Musicon fent lévő zenék, vagy a feltöltött zenék között"
Nekem Playlistben vannak, és így mixeli a shuffle-lel mind a kettőt."ha lekerül egy album a streamingről, vagy lekerül majd újra fel, és utóbbi esetben automatikusan nem rakódik vissza a könyvtáramban (vagyis GM-nél biztosan nem"
Fú, ez borzasztó kaotikusan működik. Az 100%, hogy maga a szám ott marad a playlistben, de tényleg nem kerül vissza, de amikor hozzá akartam rakni akkor kiírta, hogy már benne van és felbukkant megint... Mikor migráltam YM-be minden átjött, az is amit már rég levettek GPM-ből... (a darabszámból láttam)
Sajnos azt csinálom, hogy ha ilyen van akkor feltöltöm sajátba akkor nem játszik kámfort...YM-ben van még egy olyan bugom, hogy ha playlistből csinálok shuffle-t akkor random 5-15 számonként az egyik dalt duplázza. kb. megőrülök tőle...
-
vicze
félisten
Most komolyan fel lehetne használni a "Vége a dalnak" hírcímet erre...
@natë: Nyilván árukapcsolás, ezzel nem lehet mit kezdeni sajnos.
@xZer0kidx: Hogy a jó**ba ne lenne. 2 hónapja váltottam már ezalatt javítottak jó pár dolgot, illetve hoztak át Play Music-ból, swip to next nem is értem, hogy nem létezett eddig.
Most már nem áll re tök random, és BT-n és 5mp alatt elindul a zene ha megnyomtam a play-t. Már csak kocsiban kéne elinduljon valami értelmes módon. Összességében nagyon frusztráló a használata.
Na meg szarabb minőségű lett.Azért az jó, hogy nincs a PlayMusic 1000-es playlist limit és ebben ki is merül a pozitívumok listája. Jó még van dalszöveg, fontos.
"a már kukacoskodok akkor a Google bevethetné a hírhedt "mesterséges inteligenciáját" is"
Songza van mögötte amit 6éve megvette, és túl sok változtatás nem történt rajta azóta szerintem."Plusz a minőségen is csavarhatnának egyet felfelé a 256kbps"
AAC-ban olyan nincs 256 a max.Illetve 48KHz-n ez a max 2 csatornával. 5.1-nél van 1024.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A YouTube Music lépésről lépésre váltja ki az évek óta működő Google zeneszolgáltatás szerepét, 2021-ben pedig már teljesen át is veszi a helyét.
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest