- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem vitás, hogy az Intel a profitmaximaliálás miatt nagyon megvágja a driverfejlesztés büdzséjét. De ez szerintem nem jó, játék nélkül is találkoztam elég bosszantó dolgokkal, s szerintem pont ezért van az, hogy az Intel IGP-nél az AMD-nek még mindig jobb megítélése van az olyan egységsugarú júzerek körében, akiknek van fogalmuk arról, hogy mire való a GPU.
Persze ez most júzer szempontból mondom, a gyártókat ez nem különösebben szokta érdekelni, mivel nem okoz profitot. Mivel minden Intel processzorban ott van az IGP (kivéve szerver), így felesleges jót csinálni, hisz a CPU adja el az IGP-t árukapcsolva, egyszerűen nincs olyan szituáció, hogy "Intel GPU-t akarok", mert mindenképp kapsz.
Szóval, ha dVGA-t veszel, az az intelnek mindegy, hisz az IGP-t már úgyis megvetted. Onnantól lehet érdekes a dolog, ha az AMD CPU-k esetleg komolyabb szeletet harapnak ki a piacból, s APU-verseny lesz. Innentől rá kell feküdnie a driverekre az Intelnek is. Persze ez csak elmélet, szerintem sose fog megtörténni, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest