- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pot$imanu$
tag
A koncepció jó, a kivitelezés még várat magára.
Potsimanus
-
atike
nagyúr
Várom. Sok kérdést vet fel, hogy mit hogyan lehet megoldani de nagyon érdekes a téma. Jó lenne kézzel fogható valójában már...
-
Cathulhu
addikt
Jó ez az összehajtható galaxy, mindig jövőre jön. Talán az S2 volt 2011ben az első telefonom amit megbántam amiatt, mert jövőre jött a hajtogatható galaxy
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Somatom
veterán
Nem értem, hogy a telóknál miért kell ezt a hajlítást erőltetni. A kávamentes kijelző már létezik. Nyitogatósban pontosan össze kell illeszteni kettőt, szoftveresen lekezelni az UI váltást, és ennyi. Én vevő lennék rá. A felhasználói szokásaimhoz tökéletesen passzolna egy ilyen teló-tablet.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Quasi_modo
nagyúr
Egyelőre nem tetszik ez a megoldás.
valami
-
tibaimp
nagyúr
Egyetértek! Nem lesz ebből semmi szerintem sem, nem merik bevállalni, vagy a rengeteg garanciális problémát, vagy a vevővesztést, ha pont egy év egy hónap után megy tönkre (reped/törik el, a kijelző a hajtogatós részen).
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
-
David75
őstag
Még ki se jött az iphone x de a samsung már másolja a nevet
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Lesz bizony összehajtható telefon 2018-ban, ha majd az LG megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
jUUh
addikt
Futurisztikus, meg kell hagyni...
Samsung Galaxy S23+
-
Matada2.3
veterán
Annyira nem várom még ezt a hajlítható megoldást. Valószínűleg az első pár generáció kb LG G Flex szinten fogja tűrni a hajtogatást.
Finn the human
-
vicze
félisten
válasz vodrosjozsi #15 üzenetére
Mert nem jelentettek be semmit, és évek óta ugyan az megy, mondott valamit valaki.
Nyilván akkor dobják piacra ha kész van, csak éppen hogy mikor lesz kész az képlékeny. Mondott egy évszámot, jövőre meg mond egy másikat. -
roli543
őstag
válasz Juhaszatti #3 üzenetére
A kagylók nem azért volt mellékvágány, mert nem működött, hanem mert megjelent az LG Prada és ah iPhone, és megváltozott a mobiltelefonok koncepciója. A kagyló telefonok igenis sikeresek voltak.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
vicze
félisten
Hírek a semmiről.
2017-09-12 - Jövőre futhat be az összehajtható Galaxy X
2017-04-04 - Összehajtható Galaxy csak 2019-ben lesz
2017-03-30 - Még a Note8 előtt jön a Galaxy X
2016-05-13 - 2017-ben jöhet a Samsung Galaxy X?
2015-09-15 - Samsung’s first smartphone with a foldable display might launch in JanuaryMondjuk MA-nak nem sikerült minden spekulációt lehozni, de láthatóan igyekeznek. Azért még egy 2020-as tippelgetést hiányolok.
Igenis kitartóan addig kell "hírezni"(khmmm) valamiről, hogy nemsokára megjelenik éveken keresztül, amíg meg nem jelenik. Ma 4-5év hírezés után eljutunk vére az OLED iPhone-ig.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Hát ha azt veszem, hogy az edge kijelző atyja a Galaxy Note edge 2014-ben debütált és most lehet kijelenteni az S8/Note8-nál, hogy sikerült tökéletesre fejleszteni, az 3 év. Akkor ha ez három évbe telt, gyanítom a hajlítható kijelzőt egy év múlva senki sem fogja elkészíteni, és abban sem hiszek, hogy más beelőzné ezzel a Samsungot.
[ Szerkesztve ]
-
Hunmugli
aktív tag
Jaja, nekem is az a legkorábbi dátumom.
Mondjuk én nem csak a kávát vettem figyelembe.A kávát én nem vettem figyelembe, egyszerűen abból indulok ki, hogy a hajlítható/átlátszó kijelzők még eléggé gyerekcipőben járnak.Nem tudom elképzelni, hogy egy év alatt (!) tökélyre fejlesztik a technológiát, és a tömegtermelést is megoldják. Ez blöff lehet a részükről
A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.
-
.Szaki.
addikt
Az elképzelés nem rossz, de hogy nem pár év lesz mire ebből ténylegesen használható valami lesz, az biztos.
-
joey04
titán
Kétlem, hogy jövőre egy kompromisszumoktól mentes darab érkezzen, de a jövőben nem kéne külön tablet meg telefon.
-
nagyúr
Nem tudom emlékeztek még a csattogós lepkére.
Na! Az ideális teszt lenne erre.
Fogja a tervező, ráteszi a kasznira. Gyalog munkába és haza, meg boltba is úgy egy hónapig....
Ha ezt ki fogja bírni, akkor piacképes.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Segal
veterán
Dehogy lesz jovore osszehajthato telefon amikor jovore meg meg lehet lovagolni a meg kissebb kava temat...
Leghamarabb 2019be tudom elkepzelni a telefont de azon se lepodnek meg ha a ces-en vagy inkabb az ifa-n csak prototipust mutatnanak be a Samsungnal."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Juhaszatti
addikt
Szerintem ez is csak egy mellékvágány lesz mint anno a kagylók. Igaz hogy sok ment el azokból, de nem az a forma lett a jövő. Ez ráadásul egy szűkebb kör játékszere lesz valószínűleg, már csak az ára miatt is.
-
Soleco
tag
Nekem nagyon tetszik, de azért az első 2 generációt csak távolról fogom nézegetni, mégse én szenvedjem el a kezdeti nehézségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest