- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
t72killer #22 üzenetére
A 7900-amban 3 profil volt, és 2D-ben alig ment, most vista 64-am van, és itt nem tudom beolvastatni a kártya biosát sem, hogy átírjam.
Nem működik a nibitor nállam 64 bites vistán.
Bár alap lenne, most is, a gyári 3 féle profil. Talán így akarják a hybrid powert erőltetni?
Vegyél új nvidiás lapot, abba új legalább 9-es geforceot, és akkor 2d-ben lekapcsoljuk a vga-d.
Szerk.: Ja, egy paparazzinak jól jön, gyorsan összecsinálja a képeket fotoshoppal, és rohan a szerkesztőségbe. Haza sem kell menni az asztali pc-hez.
-
antikomcsi
veterán
Elhiszem Nektek, amit mondtok, én csak azt mondtam, nekem nincs rá igényem. Másnak lehet. Nekem nem kéne külön grafikus mag, ami pluszban eszi az akksit, és soha nem állnék le videót vágni notin.
Nekem mindíg lesz asztali pc-m, főleg amíg úgyanazt a teljesítményt jóval olcsóbban hozza.
Pláne azért, mert én azt várom el a közeljövőben a programozóktól, és a vga gyártóktól, hogy hamarosan mindenki úgy tudjon konvertálni, hogy a gpu erejét is kihasználja.
Tévedhetek is, de jelen pillanatban úgy érzem, hogy fix keretből, mindíg lényegesen erősebb asztali gép hozható ki.
-
antikomcsi
veterán
Az én véleményem nem mérvadó ugyan, mert nem vagyok egy noti szakértő, de ha vennék notit fontosabb lenne az akkumulátoros üzemidő, mint a 4 magos proci.
Mitöbb, notin nem is terveznék olyan alkalmazást futtatni, ami igényelné, vagy hasznosítaná a négy magot.
Nekem játékra, sokkal költséghatékonyabb egy asztali pc, de tömöríteni, konvertálni sem hordozható gépet vennék. Hirtelen még csak egy 3D-s alkalmazás sem jut eszembe amit használnék rajta.
Ezért az én választásom, biztosan egy maximum 2 magos kis fogyasztású procival szerelt, de inkább 1 magos, integrált videós energiatakarékos chipsetes gépezetre esne.
Ne kövezzetek meg, ez csak az én véleményem, mások szokásai eltérőek lehetnek, aláírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged