Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz
7Heads Drago #65 üzenetére
Én elengedtem az úriembert, látszik rajta, hogy képtelen felfogni egy kellően összetett mondatot.
-
Vanir
veterán
Majdnem jól közelítetted meg, csak annyi a bibi, hogy van x millió ember, aki valami furcsa mentális elváltozás következtében ÉN NEM VESZEK SZONIT MERT AZ SZAR alapon vásárol készüléket, aztán rajtuk kívül kifújt a kompakt gyártók listája (sőt, ők is eldobták a vonalat, mert az új mobiljaikat még csúfolni sem lehetne kompaktnak). A kínaiak totálisan megalomániásak, és évről évre szórták ki az egyre nagyobb modelleket - bár szerencsére most már tényleg úgy néz ki, hogy elérték a plafont ők is ebben az irányzatban. Idén mindenki az A40-et meg az S10e-t emlegeti, hogy jaj de jó, mennyire kompakt. Nem, nem az, egyik sem, még véletlenül sem. Ha bő egy centivel kisebbek lennének, akkor igaz lenne rájuk a jelző, de így azok sem lettek egykezesek (főleg ekkora kijelzővel).
Lenne ennek piaca, itt a példa, hogy már az Apple is feltételezhetően belátja ezt. Utópia, de ha tényleg megjátsszák ezt az SE 2-t, akkor talán az ő nyomásukra visszatérnek normális méretű, megfizethető Android alapú mobilok is.
Az akkus dologra inkább nem is reagálok...
-
Vanir
veterán
Jöjjön is, az eredeti SE fizikai méreteivel, de minél nagyobb kijelzőaránnyal, és magyar pénztárcának megfizethető árcédulával. Sokat kérek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest