Jövő év elején jön az új iPhone SE

Ming-Chi Kuo szerint az egyelőre iPhone SE 2 néven emlegetett modell 2020 Q1-ben realizálódhat. Mint mindig.

Vagy Ming-Chi Kuo szeretne nagyon-nagyon egy olcsóbb, iPhone SE folytatásaként értelmezhető modellt, vagy most már tényleg lesz. Ez úgy pár éve már téma, eddig persze nem realizálódott a kompakt, valóban kedvező árú modell, de nem kizárt, hogy a TF Securities Apple-re szakosodott elemzőjének most mégis igaza lesz. Kuo ezúttal árat is emleget.

Apple iPhone SE
Apple iPhone SE [+]

399 dollárért elvileg egy iPhone 8 szerű (vagy méretű) ezüst, sötét szürke és rozé arany színben választható készülékre számítunk (leginkább Kuo), A13 Bionic szettel, 3 GB RAM-mal, 64 vagy 128 GB belső tárhellyel, 3D Touch helyett Haptic Touch technológiával. Az elemző nagy reményeket fűz a 119 ezer forint értékű dollárnál nem többért vizionált eszközhöz. Az Apple eladásait 2020-ban az SE 2 lendítheti fel, olyan 30 millióra becsült eladott példányszámmal. Meglátjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs

    A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.

  • 12 év iPhone-nevezéktana

    Néhány évvel ezelőttig rendkívül jól átlátható volt az Apple mobilok palettája, mostanra azonban igen zavaros lett a kép - ezen a téren is.

  • 2020-ban jöhet egy olcsó iPhone

    Legalábbis a nagy elemzőcégek cégek szerint jövő tavasszal jöhet egy valódi iPhone SE-utód.

Hirdetés