- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nekem a mass storage hiánya nagy fájdalom illetve a zune kötelező használata. ugyanez a két legfájóbb pont a szifonnál is. meg persze wp7 esetén még a copypaste hiány, ami mire oda jutnék úgyis profin benne lesz, ezért most nem zavar. az már inkább, hogy az androidban botrányul működik, vagy éppen gmail kliensben sehogy..
-
oO7
őstag
szerintem ha már úgyis megvárod a frissítést akkor várj még 1 hetet, nézd meg milyen lesz a felhozatal az MWC -n és aztán döncs. Én tapiztam már Omnia7 -et és a jelenlegi csomagból az az egyetlen amit megvennék. De én is várok az új vasakra meg majd utána arra, hogy valami jóféle jelennyen is meg magyarországon. Azért ha nem muszáj nem fizetek 2x -es árat egy kártyafüggetlen telefonért (persze ha nagyon nem akarják hozni majd a készülékeket, akkor nem marad más választás)
sheratan:
voip jön, már dolgoznak rajta
IM már van is csak nem beépített
mass storage -re nem látok sok esélyt, max egy a rendszertől tökéletesen leválasztott területet lehet majd pendrive -ként használni
nyelvi támogatás jön nyár környékén ha minden igaz -
erdoke
titán
Az első félév során nem várható.
(#46) Edenyke
"kb alig jó vmire"
Kb. mire nem jó?(#45) j-cool
"súlyos adatforgalmazási hiba"
Úgy tűnik, ennek okát már megtalálták, a "Segíts jobbá tenni a rendszert" funkció hibás működése okozza (bizonyos körülmények között nem reagál a WiFi only kapcsolóra), de maga a funkció teljesen kikapcsolható a beállításoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest