- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Na bő fél év után lezártam a dolgot egy Chieftec CTG 500 80Pvel. Na meg persze bő 10e buktával mert ezt 5ért számolták be.
-
JoolsNOS
veterán
Mint mondtam én nem is akarom a boltost nyaggatni, elég sok szívességet tett nekem már: kicserélte az előző alapomat, csak azért mert nekem nem tetszett (bár 3dmark azóta 10% jobban teljesít, és vele minden játék) illetve a proci árából nem keveset engedett. Tehát max akkor zargatom ha kiderül tényleg van valami baja a tápnak. Attól függetlenül kikérem a véleményét, úgyis akarok vinyót venni. Elvileg ő is ezt a tápot használja.
-
JoolsNOS
veterán
Na egy gyors teszt után:
Cpu mag: fix
+3.3: terhelés alatt beáll pont 3.30ra
+12: 12.19-12.25 közt ugrál néha
a többi megint marad fix
amit alkalmaztam: 3dmark06, orthos, everest stress
viszont orthos első indítása után egy pillanatra a 3.3 lesett 2.21-re.mivel nézzem még?
-
JoolsNOS
veterán
Mivel tudom letesztelni? Gondolom valami külső kütyüvel?
De végre egy pozitív hsz-t is találtam. Valakinek már 3 éve nincs vele gondja.
Illetve azt nem írtam, hogy gyakorlatilag 1 évig minimum mindenem garis. Ha esetleg elszáll, és visz magával valamit, akkor ki kell cserélniük gariba. Csak a ramjaim nem garisak, de az legyen a legkevesebb. -
JoolsNOS
veterán
Csak az a baj, hogy már egy hónapja megvan, tehát csakúgy nem vihetem vissza. 5 percem volt mérlegelni, akkor jónak tűnt. És már eléggé sok cuccot visszavittem mostanában olyan alapon, hogy bocs ez nem olyan mint számítottam. És szívesen visszacserélték, de a legutóbbinál már azt mondták: hogy ez az utolsó...
lezso6:1: ezt nem tudtam2: abban se nagyon bíznék sztem
Meg ezzel az egésszel azt is ki szeretném deríteni, hogy mennyire igaz az, mikor valamit egy adott helyen nagyon lehúznak, és az nem feltétlenül igaz. Mert sokszor volt már hogy láttam hogy valaki pl. egy adott ramot kukabélelésre se használna, kiközben nálam már 3 éve szolgál tökéletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest